27 / 04 / 2024

Dumankaya fuar

Dumankaya fuar

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2014 fuarına katılım gösterdi. Projelerini, videolar ve proje maketleri ile interaktif bir şekilde anlatan Dumankaya İnşaat’ın fuardaki standı oldukça ilgi gördü.

Dumankaya, Cityscape'e gold sponsor oldu!

Uğur Dumankaya, "Bu fuarda birçok bölgesel ve uluslararası yatırımcı ile bir araya geldik, projelerimizi anlattık. Fuardan buradaki yatırımcılar ile güçlü bir diyalog kurarak ayrılıyoruz" dedi.

Katar'da 35 büyük Türk inşaat firması aktif olarak çalışıyor!

DKY, Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, fuar ve sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Barış Dumankaya: Cityscape'teki başarımız her sene artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

Dumankaya İnşaat 5 proje ile Dubai'de!

Dumankaya, Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul buluşması Cityscape Global 2015 Fuarı'na Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim istanbul ve Dumankaya Mozaik projeleriyle katılıyor.

Ali Dumankaya: Bu sene 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız!

Dumankaya İnşaat, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçeklesen emlak fuarı MIPIM'de DKY Kartal projesini ilk kez tanıttı. DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projelerle ilgili açıklama yaptı.

Dumankaya: Bu sene 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız

Emlak fuarı MIPIM’de DKY Kartal projesini ilk kez tanıtan Dumankaya İnşaat, bu proje için 220 milyon dolar harcayacaklarını açıkladı. Şirket Yeni Sahra'da bir projeye hazırlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirildi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya inşaat, küresel ve bölgesel yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan perakende fuarına katıldı. Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirildi.

Dumankaya perakendecileri Ritim İstanbul ile buluşturuyor!

Dumankaya İnşaat, dünyanın en ünlü markalarına ve de gurme lezzetlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan karma projesi Ritim İstanbul’u Türkiye’nin en prestijli perakende fuarında da tanıtıyor.

Uğur Dumankaya: Dubai Fuarı sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Fuar sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli. Biz de büyük şirketlerle görüştük. Suudi Arabistanlı bir firma İstanbul'da arsa alıp otel yatırımı planlıyor...

Uğur Dumankaya, Dubai'den bombaladı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Ritim İstanbul maketini sergilediği Dubai Emlak Fuarı'nda Emlakkulisi.tv'ye önemli açıklamalar yaptı. İşte Dumankaya'nın gayrimenkul sektörüne dair yorumlarını izleyeceğiniz o video...

Dumankaya Cityscape'te projelerini tanıttı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya İnşaat, Dubai Cityscape fuarında Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerini görücüye çıkardı...

Dumankaya İnşaat hi-Fit Apart Kule projesini Dubai Fuarı'nda tanıttı!

Gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, 21–23 Eylül tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2014 fuarına katılım gösterdi. Dumankaya İnşaat’ın fuardaki standı oldukça ilgi gördü...

Dumankaya fuar Haberi

Dumankaya fuar

Lansmanını ilk kez Dubai’de yaptığı hi-Fit Apart Kule projesi ile ilgili ayrıntılarını yatırımcılar ile paylaşan Dumankaya İnşaat; bu lansmanın yanı sıra, 23 Eylül’de son bulan fuarda Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinin de tanıtımını gerçekleştirdi. 

Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırma misyonu ile hareket eden bir şirket olarak İstanbul’un marka değerine ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlama anlayışıyla proje geliştiren Dumankaya İnşaat’ın projelerine bölgesel ve uluslararası pek çok yatırımcı büyük bir ilgi gösterdi.  

Dumankaya İnşaat, fuardaki standında özel bir konuk da ağırladı. Fuar sırasında Dumankaya İnşaat’ın Cityscape Global 2014 fuarındaki standına gelerek onurlandıran Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, bir süre Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri ile konuşarak Dumankaya projeleri hakkında bilgi aldı.


Cityscape Global...