25 / 04 / 2024

Dumankaya Horizon kiralık

Dumankaya Horizon kiralık

Dumankaya İnşaat'ın Anadolu Yakası'ndaki projesi Dumankaya Horizon'da hayata geçirilen kampanyasının yoğun talep gördüğü açıklandı.

Dumankaya Horizon güncel fiyat listesi!

Hemen tapu teslimlerinin yapıldığı Dumankaya Horizon güncel fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 512 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Horizon'da kampanya!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Horizon projesinde dairelerin fiyatları 512 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte, Dumankaya Horizon'da kampanya detayları...

Dumankaya Horizon fiyat listesi!

Toplam 109 konuttan meydana gelen Dumankaya Horizon projesinde teslimlerin 2016 Mart'ta yapılması planlanıyor. İşte, Dumankaya Horizon fiyat listesi!

Körfez GYO, Dumankaya Horizon'daki 4 daireyi geri aldı!

Dumankaya İnşaat, Körfez GYO'ya yapması gereken ödemeyi yapamadığı için vadesi geçen 3 milyon 709 bin 612 TL tutarındaki bedele karşılık, Köfez GYO, Dumankaya Horizon'daki bedeli 6 milyon 466 bin TL olan 4 adet daireyi geri aldı.

Dumankaya Horizon'da teslimler başladı!

Dumankaya Horizon’da teslimler 27 Nisan’da başladı; Dumankaya İnşaat bu yıl, 1294 daireyi sahipleri ile buluşturacak. Yazıcı, “Ocak 2016 yılından bugüne 416 daire dairemizin teslimini tamamladık" dedi.

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık 2015. Fiyatların 588 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Horizon Residence 2 bloktan oluşuyor. Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

İstanbul'da kiralık ev kalmadı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul’da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla ‘Kiralık evimiz kalmadı’ yanıtını veriyor.

Kiralık dairede emlakçı komisyonu!

Kiralama işlerinizi de emlakçı aracılığı ile gerçekleştiriyorsanız emlakçıya belli oranda komisyon ödemeniz gerekecek. Peki, kiralık dairede emlakçı komisyonu ne kadar olmalı? İşte kiralık dairede emlakçı komisyonu..

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Ofislerin kiralamalarına devam edilen Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 15 dolar ile 20 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Çoruh İş Merkezi'nde metrekaresi 100 TL'ye kiralık ofis!

Maltepe'de hayata geçirilen Çoruh İş Merkezi'nde yer alan kiralık ofislerin metrekare birim fiyatları 100 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin 2014 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor

Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı mevcut!

Evyap’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşasına başlanan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde inşa ediliyor. Türkiye'nin en büyük ölçekli karma projesi olan Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı bulunuy

Bakır ailesi oturdukları evlerde çıkan yangınlar sebebiyle kiralık ev bulamıyor!

Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan ve evlerinde bir yılda yaklaşık 30 yangın meydana gelen 7 nüfuslu Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti, ev sahiplerinin endişesi nedeniyle kiralık ev bulmada zorluk çekiyor.

Dumankaya Horizon kiralık Haberi

Dumankaya Horizon kiralık

Dumankaya İnşaat'ın Anadolu Yakası'ndaki projesi Dumankaya Horizon'da hayata geçirilen kampanyasının yoğun talep gördüğü açıklandı.  Bu sebeple projedeki ticari üniteler de satışa çıkarıldı. Dumankaya Horizon, alışveriş alanları, kafeler, spor salonu gibi alanlara sahip. Projede ticari alan 20 mağaza ve 2 kafeden oluşuyor. Horizon'da ayrıca hoıne ofis seçenekleri de bulunuyor. Ticari ünitelerin yanı sıra 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatiflerin de bulunduğu projede fiyatlar 449 bin liradan başlıyor. 


Posta 



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Satış sürecinin hemen teslim olarak devam ettiği Dumankaya Horizon projesinin ticari üniteleri de cazip fiyat ve özel avantajlarla satışa açıldı.


Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda Dumankaya İnşaat güvencesi ile yükselmekte olan Dumankaya Horizon projesinde hemen teslim avantajlı kampanyası yoğun ilgi görürken projede yer alan ticari birimler de...