29 / 03 / 2024

dumankaya inşaat iletişim

dumankaya inşaat iletişim

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup, iş birliği yapıyor. Bu çalışma hakkında detaylar basın toplantısında konuşulacak.

Dumankaya İnşaat herkesin ev sahibi olması için D planını devreye aldı!

Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik hayata geçirdiği “D Planı” seçeneklerini özel bir kampanya ile konut sahibi olmak isteyen tüketicilerin hizmetine sunuyor.

Dumankaya İnşaat, en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat adına GfK tarafından dokuz yıldan bu yana düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği Araştırması sonuçlarına göre Dumankaya İnşaat, en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan bayram fırsatları!

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, farklı projelerinde sunduğu kampanyalar ile konut sahibi olmak isteyenlere bayram önü kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.Dumankaya Mozaik, ve Dumankaya Horizon projelerinde bayram indirimi..

Dumankaya İnşaat'tan yaz fırsatları!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından olan ve kente kimlik katan gayrimenkul projelerini hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen müşterilerine özel yep yeni fırsatlar sunuyor.

Dumankaya marka konumlandırmasında 1 numara seçildi!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat adına GfK tarafından sekiz yıldan beri düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği Araştırması sonuçlarına göre marka konumlandırmasında en başarılı marka Dumankaya İnşaat oldu...

Dumankaya, Mütekabiliyet Yasası'yle yoğun ilgiyle karşılaştı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, yabancılara konut satışının önünü açan Mütekabiliyet Yasası’nın kabul edilmesi ile birlikte yabancı konut alıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaştı

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tepe İnşaat'ın PR ajansı Bersay oldu!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat iletişim yönetimi için Bersay İletişim Grubu ile anlaştı.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

dumankaya inşaat iletişim Haberi

dumankaya inşaat iletişim

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup, stratejik işbirliği anlaşması çerçevesinde, Türkiye’deki inşaat sektöründe yaşanacak değişimin öncüsü ve iki şirketin birlikte yürüteceği pek çok projenin ilk adımı olacak çalışmayı hayata geçiriyor. 


İş fırsatlarını birlikte değerlendirme adına gerçekleştirilen bu çalışma hakkında detayları paylaşmak üzere 18 Şubat Çarşamba günü basın toplantısı düzenliyor. 


Tarih: 18 Şubat Çarşamba

Yer: Çırağan Sarayı Mabeyn Salonu

Program: 10.00–10.30 Kahvaltı ikramı, kayıt ve...