28 / 03 / 2024

Duru Beytepe neredde

Duru Beytepe neredde

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Duru Beytepe'de Son‘BAHAR’ kampanyası!

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İhan Erdal, kefilsiz ve bankasız firma bünyesinde ödeme planı oluşturulmasının alıcı için çok önemli ve kaçmaz bir fırsat olduğu söyledi..

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

Duru Beytepe'de yaz kampanyası!

Ankara’nın kalbinde hayata geçen, doğa ve aile konsepti ile yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken DURU Beytepe, yaz kampanyası ile içinizi ısıtacak.

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinat avantajı!

Tona Yapı ve Safe İnşaat garantisi ile Beytepe'de inşa edilen Duru Beytepe projesi 2+1 dairelerinde sunduğu net alan ile kaliteli yaşamın kapılarını aralıyor.

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinat ile mutlu yaşam!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri DURU Beytepe projesinin sunmuş olduğu kolay ödeme seçeneklerini anlattı...

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinatla!

Duru Beytepe projesi 2020 yılının Nisan ayında teslim edilecek. Yüzde 5 peşinat ile ödemelerin yapılacağı Duru Beytepe'de konforlu bir yaşam doğanın duru güzelliğiyle sunuluyor. 

Duru Beytepe neredde Haberi

Duru Beytepe neredde

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında yükselen Duru Beytepe projesi mutluluğu kalplere taşıyor.

Betonarme imalatlarında sona gelinen ve 2020 yılında teslim edilecek olan proje; Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Mutluluk projesi Duru Beytepe projesinden ev alanlar, Dünyanın kayak merkezi Alpler’de kayak yolculuğuna çıkıyor. Hayata geçirdikleri Mutluluğu “kALP”LERE TAŞIYORUZ projesinin şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Proje hakkında konuşan Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “Bu zamana kadar hiç yapılmamış bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesinde ev sahibi olmanın yanı sıra yeni ev keyfinizi Alpler keyfi ile birleştiriyoruz. Sadece ev almakla kalmıyor,kış tatil fırsatını da yakalamış oluyorsunuz” dedi.

2020 yılında teslim edilmesi planlanan ve 47 bin 276 metrekarelik arazi üzerinde hayata...