18 / 04 / 2024

düzce belediyesi haziran ayı toplantısı

düzce belediyesi haziran ayı toplantısı

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Düzce Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Düzce Belediyesi 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 29 Mart'ta yapılacak..

Düzce Belediyesi'nden 10.9 milyon TL'ye satılık 31 daire!

Düzce Belediyesi Camikebir Mahallesi'ndeki 31 daireyi ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Düzce Belediyesi'nden 19 mahalleye muhtarlık binası!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi muhtarlık hizmet binaları yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 23 daire!

Düzce Belediyesi, Camikebir Mahallesi'ndeki 23 daireyi satıyor. Daireler için ihaleler 25 Temmuz 2017 Salı günü gerçekleşecek..

Düzce Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Düzce Belediyesi Beslanbey Mahallesi'ndeki 4 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 16 Mayıs'ta düzenlenecek..

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Düzce Belediyesi'nin kiraladığı taşınmazlar TBMM'de!

Düzce Belediyesi tarafından kiralanan taşınmazlara ve bir alışveriş merkezi binasının mülkiyetine ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

Düzce Belediyesi 2 bin 200 kişiye yapılandırma fırsatı verdi!

Düzce Belediyesi tarafından, kamuya olan borçlar için 2 bin 200 kişiye başvuruda bulunmadıkları halde yapılandırma fırsatı verildi. Belediyeye ait her türlü vergi ve borçları için yapılandırmaya alınan mükelleflere iletişim bilgilerine göre tebligat yapıldı.

Düzce'de kamulaştırma toplantıları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Mimar Sinan caddesindeki genişletme çalışmaları için caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için toplantı yapıldı.

düzce belediyesi haziran ayı toplantısı Haberi

düzce belediyesi haziran ayı toplantısı

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü imzası ile meclis gündeminde görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi.

Düzce Belediyesi'nde yer alan habere göre, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Düzce mitinginde gündeme gelen yüksek katlı yapıların akıbeti konusunda göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmalara başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği "kontrolsüz yapılaşma ve dikey mimari" konusunda hassas davranan Başkan Özlü, öncelikle Konuralp bölgesinin tarihi dokusuna yakışır şekilde yeniden yapılandırılması için  kurulan "Konuralp Yönetim Ofisi" toplantısında konuyu gündeme getirerek yüksek katlara izin verilmeyeceğini belirtmişti. Bu konu hakkında ilk somut adım Düzce Belediyesi'nin Haziran ayı...