19 / 04 / 2024

düzce depremi ev

düzce depremi ev

Merkez üssü Düzce Kaynaşlı'da 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 845 kişi ölmüş. 5 bin kişi yaralanmıştı. Kaynaşlı'da 60 aile Düzce depreminden bu yana hala prefabrik evde yaşıyor...

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Düzce 5.9 şiddetinde sallandı, uzman isimler peş peşe açıkladı! Büyük İstanbul depremi...

Bu sabaha karşı saat 04:08'de yaşanan Düzce'deki depremin ardından, beklenen büyük İstanbul depremini tetiklenip tetiklenmeyeceği merak konusu oldu. Peki Düzce'de yaşanan deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Düzce'de yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, "Bu deprem muhtemelen zon içerisinde, 12 Kasım 1999'da kırılmamış olan küçük bir fay parçası tarafından üretildi" dedi.

Uzmanlardan Düzce depremi değerlendirmesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) göre saat 15.40'ta Düzce Merkez'de 5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Uzmanlar, söz konusu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Murat Kurum'dan Düzce depremi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

düzce depremi ev Haberi

düzce depremi ev

14 yıldır prefabrik evde Depremzedeler, soğuktan korunmak için prefabrik evleri ahşapla kaplamış.  Merkez üssü Düzce Kaynaşlı'da 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 845 kişi ölmüş.  5 bin kişi yaralanmıştı. 

15 bin bina hasar görmüştü. Depremin üzerinden tam 14 yıl geçti. Kaynaşlı'da 60 aile hâlâ prefabrik konutta oturuyor. 

Belediye Başkanı İsmail Korkmaz "Onlar için TOKİ tarafından sosyal konutlar yapılmaya başlanacak. İhale aşamasındayız. Onları sokağa atmadan çözmek istiyoruz" dedi.


Posta...