19 / 04 / 2024

Düzce Terminali son durum

Düzce Terminali son durum

Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve kısa bir süre açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminali’nde son eksiklikler tamamlanıyor. Bunun için terminal giriş bölümünde düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Düzce, deprem sigortasında ilk sırada! 82 bin konutun 75 bini sigortalı!

Son 25 yılda 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, 82 bin konutun 75 bin 130'u Zorunlu Deprem Sigortası ile güvence altına alındı.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD duyurdu: Düzce'de korkutan deprem! Büyüklüğü...

Düzce'ye bağlı Gölyaka ilçesinde büyüklüğü 3.1 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Murat Kurum'dan Düzce depremi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı!

Sanayi ve turizm bölgelerine yakınlığı ile dikkat çeken, son yıllarda düzenli göç alan Düzce’nin gayrimenkul değerlerine göre Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı…

Düzce’de konut fiyatları yüzde 2 arttı!

Düzce’de konut fiyatları son dört yılda yüzde 29, son bir yılda yüzde 2 artış gösterdi. Konut satışları iste yüzde 10 düşüş yaşadı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Düzce'yi yeniden inşa ettik!

Düzce'de düzenlenen mitingte konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Yıkılan Düzce’yi yeniden inşa ve ihya etmek için seferberlik ruhuyla çalıştık. Düzce’ye son 17 yılda 11 katrilyon lira yatırım yaptık'' dedi.

Düzce'de 6 yılda 6.1 bin toplu konut inşa edildi!

Düzce'ye son 16 yılda büyük yatırımlar yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Toplu konut seferberliği kapsamında 2003 yılından bugüne 6 bin 139 konut inşa ettik'' dedi.

Düzce Aydınpınar Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi, Aydınpınar Sosyal Tesisleri'ni tamamladı.

Düzce'deki metruk binalar yıkılıyor!

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan metruk binaları yıkma çalışmaları son sürat devam ediyor.

Düzce Terminali son durum Haberi

Düzce Terminali son durum


İnşaatı tamamlanan alanda hizmet verecek seyahat acenteleri için oluşturulan yazıhanelerin ve terminalde hizmet verecek taksilerin de ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte Düzce’de şehirlerarası taşımacılığın yeni durağı Şıralık Mahallesindeki “Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal”i olacak. Düzce’nin şehir içi trafiğinde büyük bir rahatlama sağlayacak terminal, 31 bin 500 metrekarelik alanda inşa edildi. 9 Milyon 350 bin lira maliyetle yapılan Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 21 araçlık şehirlerarası otobüs peronu ve otobüslere ait 13 adet park alanı, 52 araçlık minibüs peronu ve bu minibüslere ait 33 araçlık park alanı ile ulaşım hizmeti verecek. Yapı içerisinde konumlandırılan 17 adet bilet gişesiyle 17 ayrı firmaya ev sahipliği yapacak.


Vatandaşların kullanımı için tahsis edilecek 69 araçlık otopark, 4 adet büfe, 1 adet kafeterya,3 adet dükkan, Bayan ve...