24 / 04 / 2024

Ebru Önder Hassanein

Ebru Önder Hassanein

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ebru Önder Hassanein Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde açıldı.

Ebru Gündeş ikiz yalısını boşaltıyor!

Reza Zarrab ile evli olan Ebru Gündeş, Kanlıca’daki ikiz yalısını yavaş yavaş boşaltmaya başladı.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki yalısından taşınıyor!

Reza Zarrab ile boşanma kararı alan Ebru Gündeş yeni ev arayışına girdi. Gündeş Kanlıca'daki yalısından taşınıyor...

Ebru Gündeş, Kanlıca’daki yalıdan taşındı!

Ebru Gündeş, Kanlıca’daki yalıdan taşındı. Güneş'in, kızı Alara'nın güvenliği için daha korunaklı bir sitedeki evine geçtiği öğrenildi.

Ebru Yücebaşoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Dekoratör Ebru Yücebaşoğlu eşi Murat Mengencioğlu'ndan 1,5 yıl önce boianmıştı. Çift evliyken Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nda yaşadı. 

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Dap İzmir Ebru Gündeş konseri ile tanıtıldı!

DAP İzmir’de sürprizler yapmaya devam ediyor. Dün Ebru Gündeş'in konseri ile tanıtımı yapılan DAP Yapı İzmir projesi yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa sunuldu.

Dap İzmir'de yarın akşam Ebru Gündeş konseri!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap İzmir projesinin lansman gecesinde Ebru Gündeş konser verecek. Konser yarın Atatürk Stadı'nda gerçekleşecek.

Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev bakıyor!

Fantezi müziğin en güçlü seslerinden biri olarak gösterilen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs Girne'den ev bakıyor.

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa bölgesinin JDE Proje Müdürü oldu!

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürü oldu. Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek..

Önder Halisdemir, sektör deneyimlerini paylaştı!

Gentleman Dergisi Ekim ayında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski CEO'su Dr. Önder Halisdemir ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Ebru Özdemir: Havaalanı yapmış kadar mutluyum!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Elif Ergü, Limak Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Ebru Gündeş evinin odasını güzellik salonuna çevirdi!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Jennifer Lopez’in izinden gidiyor. Gündeş, evinin bir odasını güzellik salonuna çevirdi.

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş Kanlıca yalı davasında son durum!

Beykoz Kanlıca’daki yalılarında tadilat yaptıkları iddiasıyla Reza Zarrab ile dosyası ayrılan Ebru Gündeş ve Hakkı Süha Gökdemir hakkında 3’er yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davalara devam edildi.

Ebru Önder Hassanein Haberi

Ebru Önder Hassanein

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ebru Önder Hassanein Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde açıldı.


Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Ordu Caddesi, Lale İşhanı Apartmanı...