23 / 04 / 2024

Ece Türkiye iletişim

Ece Türkiye iletişim

Başarılı projelere imza atan ECE Türkiye, alışveriş merkezinin konsept planlamasını, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlenecek. Projenin toplam yatırım hacminin yaklaşık 120 Milyon ABD Doları olması öngörülüyor...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Türkiye’de enflasyonun düşeceği tarih verildi! Kredi değerlendirme kuruluşu rakamı da açıkladı! 

S&P'nin Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye’de enflasyonda kısa vadede aşağı yönlü hareket beklemediklerine dikkat çekti ve enflasyonun düşeceği tarihi verdi. İşte ayrıntılar... 

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Seçim sonrası Türkiye'nin kredi risk primi fırladı!

Seçim sonrasında piyasalarda ilk fiyatlamalarda risk primi fırladı. Türkiye'nin 5 yıllık risk primi seçim sonrası ilk fiyatlamalarda 600 baz puanın üstünü gördü.

Seçim sonrası Türkiye ekonomisini neler bekliyor? İşte banka banka seçim senaryoları! Dolar, faizler ne olacak?

Seçim sonrası Türkiye ekonomisi ve piyasalara ilişkin senaryolar havada uçuşuyor. Dünyaca ünlü dev bankalar ve finans kuruluşları, mayıs ayında yapılacak seçimlerin sonucuna göre para piyasaları ve makro ekonomiye ilişkin beklentilerini paylaşıyor.

Rusya'nın açıklaması şok yarattı! Türkiye nasıl etkilenecek?

Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekildiğini duyurdu. Dünya alarma geçti. BM'den iletişim halindeyiz açıklaması geldi. Peki bundan sonra ne olacak? Türkiye nasıl etkilenecek?

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne ilgiyi artırdı!

Türkiye'nin Otomobili'nin Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde yer alması, Aralık'tan bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısını yüzde 50 oranında artırdı.

En yüksek kazanç bilgi ve iletişim sektöründe!

Türkiye'de geçen yıl en yüksek yıllık ortalama brüt kazancı, 100 bin 467 lirayla bilgi ve iletişim faaliyetlerinde çalışanlar elde etti.

Ece Türkiye iletişim Haberi

Ece Türkiye iletişim

Türkiye’de büyük ölçekli alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet vererek başarılı projelere imza atan ECE Türkiye, Batı Anadolu’da bir kavşak noktası olan Afyonkarahisar’da hayata geçirilecek yeni alışveriş merkezi ile Anadolu’da büyümeye devam ediyor. Projenin yatırımcısı Afyon Girişim A.Ş. ile yapılan anlaşma gereğince ECE Türkiye, alışveriş merkezinin konsept planlamasını, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlenecek.


42.000 m2 kiralanabilir alana sahip yaklaşık 160 mağazadan oluşan projede, ulusal ve uluslararası moda markaları, çok katlı mağaza, hipermarket, teknoloji market, sinema, eğlence üniteleri ve 2.000 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanının yanısıra dünya mutfağından örnekler sunan seçkin kafe ve restoranlar da yer alacak. Açık ve kapalı olmak üzere toplam 1.150 araç kapasiteli otoparkın da bulunduğu, harfiyat çalışmaları devam eden projenin...