25 / 04 / 2024

edremit körfezi konut turizmi

edremit körfezi konut turizmi

Balıkesir'de ağırlıklı olarak Edremit Körfezi bölgesinde bulunan 127 bin ikinci konutun turizme kazandırılması için proje hazırlandı. "Bir Tıkla Ev Kirala-Bir Tıkla Evini Kirala" isimli projenin tanıtımı, Ayvalık ilçesinde yapıldı....

İzmir depremi Edremit Körfezi'nde DASK talebini artırdı!

Edremit Körfezi'nde, 30 Ekim tarihinde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Doğal Afet Sigortası (DASK) talebinde de artış görüldü.

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Edremit Körfezi'ndeki zeytinlikler konut imarına açıldı! 

Edremit Belediyesi Güre Edremit Körfezi'nde onlarca dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Balıkesir Edremit'teki zeytinlikler imara açıldı!

Balıkesir Edremit Belediyesi Edremit Körfezi'nde bir çok dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.

Gökova Körfezi'nde imar tartışması!

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Gökova Körfezi’nde, 12 bin 544 hektarlık alanın imara açıldığını iddia etti.

Gökova Körfezi için imar tartışması!

DOĞA cenneti Akyaka, Turunç, Bördübet gibi koyların yer aldığı Gökova Körfezi’nde sit alanlarının daraltılarak deniz dahil imara açılmasına tepki geldi. 

Gökova Körfezi'nin bazı kısımları imara açıldı!

Gökova Körfezi, Marmaris, Ula, Merteşe bölgesi Bakanlar Kurulu kararı ile imara açıldı. Karar 16 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlandı.

Küresel konut fiyat artışında Türkiye 5’inci sırada!

2017’de küresel konut fiyat artışına göre Türkiye dünyada 5’inci sırada geliyor. Raporda, Türkiye’de fiyatların 1 yılda yüzde 11.2 arttığı görüldü.

İzmir Körfezi Geçiş Otobanı tartışmaları sürüyor!

Doğa Derneği, EGEÇEP, TMMOB ve 85 kişinin dava açtığı İzmir Körfezi’ne yapılması planlanan otoban bağlantılı köprü projesi için tartışmalar sürüyor..

En düşük faizle konut kredisi veren banka hangisi?

Ocak ayında yüzde 0.95 olan konut kredi faizi ortalama yüzde 1.41’lere kadar çıktı. İşte en düşük faizle konut kredisi veren banka...

Knight Frank Küresel Konut Fiyat Endeksi 3. Çeyrek Raporu açıklandı!

Knight Frank’in 56 ülkeyi içine alan Küresel Konut Fiyat Endeksi’nin 2017 yılı üçüncü çeyrek verileri açıklandı.

TOKİ'den dar gelirli ailelere düşük taksitli konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu'nun bir çok bölgesinde konut projeleri üretmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'den dar gelirli ailelere düşük taksitli konut fırsatı...

edremit körfezi konut turizmi Haberi

edremit körfezi konut turizmi

Balıkesir'de ağırlıklı olarak Edremit Körfezi bölgesinde bulunan 127 bin ikinci konutun turizme kazandırılması için proje hazırlandı. "Bir Tıkla Ev Kirala-Bir Tıkla Evini Kirala" isimli projenin tanıtımı, Ayvalık ilçesinde yapıldı. Ayvalık Turizm Birliği (AYTUGEB), Ayvalık Ticaret Odası, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ortaklığında yürütülen projenin tanıtım toplantısına Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Edremit Kaymakamı Abdülhamid Erguvan, Ayvalık Belediye Başkanı Bülent Türközen, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, TÜRSAB Ev Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, Novasol Ev Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Bernrd Muckenschnabel, proje yürütücü yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, otel sahipleri ve diğer sektör temsilcileri katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Gökdeniz, proje kapsamında Ayvalık'ta 45 konutun kiralandığını söyledi. Elde edilen tecrübeleri...