26 / 04 / 2024

edremitte 49 yıllığına kiralık arsa

edremitte 49 yıllığına kiralık arsa

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Balıkesir Edremit'te bulunan 2 arsa, 28 Nisan 2015 günü saat 14:00'de yapım karşılığı 49 yıllığına kiralanıyor. Kapalı teklif usulüyle ihale ediliyor.

Bursa'daki dev arazi TOGG'a bedelsiz 49 yıllığına devredildi

Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili olacak olan TOGG'un yollara çıkmasına kısa bir süre kaldı. Hükümet aracın piyasaya güçlü bir şekilde girmesi için önce elektrikli araçlardan alınan ÖTV oranını düşürmüştü. Bu adımın ardından firmaya dev arazi 49 yıllığına bedelsiz tahsis edildi.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'de yer alan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

Hazine arazisi esnafa 49 yıllığına kiralanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hazineye ait arazileri ekonomiye kazandırmak için çalışmalara başladı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki araziler küçük esnafa 49 yıllığına kiralanacak.

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Sanayicilere 49 yıllığına bedelsiz arazi veriyoruz!

Metal Expo Fuarı'nın açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ''Çelikçilere 49 yıllığına bedelsiz yer vereceğiz ama hala arkadaşlardan destek alamıyoruz'' dedi.

Tartus Limanı 49 yıllığına Rusya'ya kiralanacak!

Suriye'de Beşşar Esed rejimi parlamentosu, Tartus  Limanı'nın 49 yıllığına Rusya'ya kiralanmasını öngören anlaşma tasarısını kabul etti.

Has Kale İnşaat'tan 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık otel ve AVM!

Has Kale İnşaat, Merkez ilçesinde bulunan 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'yi ve 4 yıldızlı oteli 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiraya veriyor.

ODTÜ arazisi 49 yıllığına KYK'ya devredildi!

ODTÜ kampüsü içerisinde yer alan 40 dönüm arazi, yurt yapımı için 49 yıllığına Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) tahsis edildi. 

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Turizmde 49 yıllığına tahsis edilen araziler cari açığı kapatacak!

Eski Bakan Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ilk Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Ersoy'a görevini devretti. Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, arazi tahsislerinin 49 yıllığına yenilenmesinin turizmdeki cari açığı kapatacağını açıkladı.

49 yıllığına kiralanan otel ve arazilere süre uzatımı getirildi!

Turizmde yeni dönem başlıyor. 49 yıllığına kiralanan otel ve arazilere yeniden 49 yıllık süre uzatımı veya satın almanın yolunu açan düzenleme maddesini de içeren Torba Tasarı maddesi kabul edildi. 

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Dini yurtlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek!

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, dini amaçla açılan yurt ve pansiyonlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek.

edremitte 49 yıllığına kiralık arsa Haberi

edremitte 49 yıllığına kiralık arsa

Balıkesir  Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Balıkesir Edremit'te bulunan 2 arsa, yapım karşılığı 4 yıllık inşaat süresi ile birlikte 49 yıl kiraya veriliyor.



Balıkesir  Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Balıkesir Edremit'te bulunan 2 arsa, turizm tesis alanı ve günübirlik alan yapılması suretiyle kiraya verilecektir.


Taşınmazların Muhammen inşaat bedeli 7 milyon 133 bin 129 TL'dir. Taşınmazların alanları 4.983 metrekare ve 5.844 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Kiralama şartları;



A) Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazlar üzerine Vakıflar Meclisinin 12.01.2015 tarih ve 664/8 sayılı kararına istinaden;


1- Mevcut imar durumlarına göre gerekli avan ve uygulama projelerinin hazırlatılması, ilgili tüm kurum ve kuruluşlardan tesislerin inşaatı ve kullanımı için gerekli tüm izinlerin alınması, ilg : kurum ve kuruluşlar nezdinde yapılacak her türlü masrafın karşılanması, işin tüm finansmanının sağlanarak inşaatın fiilen gerçekleştirilmesi...