19 / 04 / 2024

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri toplam 19 bloktan oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 184 adet daire yer alıyor. "Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri 2.etabındaki 1+1 daireler 99 bin TL' den başlıyor!

Ege-Koop tarafından hayat geçirilen Keyifli Yaşam Evleri projesi 19 bloktan oluşuyor. Kişi başına 90 metrekare yeşil alanın düştüğü projede toplam 184 daireden oluşuyor. Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri 2.etabındaki 1+1 daireler 99 bin TL' den başlıyor.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri satış ofisi!

614 adet birim bulunan Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Ege-Koop 32. yaşını İzmir Körfez Evleri ile kutluyor!

HaberTürk Egeli yazarı Osman Gençer bugünkü yazısında Ege Koop projelerini kaleme aldı. İşte Gençer'in o yazısı...

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

Selenium Ataköy yüksek tavan özelliğiyle ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Esenler Dede-Torun Yaşam Merkezi açılıyor!

Kuşaklar arasındaki bağı güçlendirip, çocukların dede ve nineleriyle birlikte keyifli vakit geçirmesini sağlayacak Türkiye’nin ilk Dede-Torun Yaşam Merkezi'nde "Filizden Çınara" sloganıyla hizmet verilecek.

Ege- Koop Dört Mevsim Konakları'nda yaşam başladı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 60 milyon liralık yatırımla Güzelbahçe ve Urla arasında hayata geçirdikleri Dört Mevsim Konakları'nın tamamlandığını söyledi.

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede Haberi

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri projesinin 2. etabı satışa çıktı. 4 blok halinde bulunan 2. etabında toplam 40 daire bulunuyor.


Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri projesinde toplam 184 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri projesinin yüzde 85' i yeşil alan olarak ayrıldı. Proje toplam 19 blok olarak yükseliyor. 


Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri projesinde sosyal seçenekler olarak otopark voleybol sahası, tenis kortu, bisiklet yolu, yüzme havuzu, basketbol sahası gibi imkanlar bulunuyor.


Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri 2. etabındaki 1+1 daireler 99 bin TL' den başlarken 2+1 daireler 135 bin TL ile 139 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede?

Proje İzmir İl'indeki  İZBAN Ulukent İstasyonu’na 10 dakika mesafede, Villakent' in...