27 / 04 / 2024

Ege Seramik tasarımları

Ege Seramik tasarımları

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

Bien Seramik’ten yazlıklara özel kullanışlı tasarımlar!

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

Ege Seramik'ten KYBELE serisi!

Ege Seramik evlerinizi son moda tasarımlar ve göz alıcı en son teknolojiye sahip ürünler ile değiştirmeye devam ediyor.İtalya Cersaie fuarında kullanıcıların beğenisine sunulan KYBELE ile artık mekânlar daha sade, daha şık.

Bien karo tasarımlarıyla AVM mağazalarında fark yaratın!

Seramik sektörünün önemli oyuncularından Bien Seramik, AVM’lerin ihtiyaçlarına yönelik en uygun çözümleri sunuyor. AVM mağaza tasarımlarınızı özgünleştirmenin en pratik ve ihtişamlı yolu karo döşemeleridir.

Graniser Seramik Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı!

Graniser Seramik,Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı. Bologna kentinde düzenlenen dev fuarda Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sundu.

Ege Seramik yeni ürünleriyle CERSAIE Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelenen CERSAIE Seramik Fuarı bu yılda yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyoneli ağırlayacak. Ege Seramik, fuara 2015-2016 koleksiyonundan 14 ürün ile katılacak.

ISVEA, tasarımlarını CERA ortaklığıyla Hindistan'da satışa sunuyor!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

Ege Seramik’ten yeni INFINITY serisi!

1972 yılında kurulan sektörün öncü firması Ege Seramik’ten yeni bir ürün daha; INFINITY. Ege Seramik, INFINITY serisinin sahip olduğu doğal taş görüntüsü ile müşterilerinin her yeni gününe enerji katmayı planlıyor.

Uniqka, doğal dokunuşlarla modern tasarımlar yaratıyor!

Uniqka; doğal olanı, yüksek kalite el işçiliği ve modern yaşamla birleştiren yeni bir adres. Kullanılan malzemelerin odağına deriyi alarak tasarımlarının imzası haline getiren marka, geleneksele yenilikçi bir yorum getiriyor.

Ege Seramik tasarımları Haberi

Ege Seramik tasarımları

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı. Doğa hissini modern çizgilerle ile birleştirip yaşam alanlarınızı baştan tasarlamak için yenilikçi ve teknolojik yatırımlar gerçekleştiren Ege Seramik, Autumn 2015 serisi ile hem trend belirleyici hem de tüm segmentlere hitap edebilme özelliğini sergilemiş oldu. Bu seri içerisinde göze çarpan ürünlerden biri olan ENYGMA, 15X90 ölçülerde beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip. Eskitme ahşap görüntüsü ve vintage esintisi taşıyan dekorları  ile  duvarlarda ve yerlerde çarpıcı alanlar yaratacak olan ENYGMA ile siz de evinizde özgün tasarımlara sahip...