24 / 04 / 2024

Ege Seramik ulaşım

Ege Seramik ulaşım

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayeye sahip olanları yayınladı.

Ege Seramik yenileme yatırımları için teşvik belgesi aldı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik yenileme yatırımları için teşvik belgesi aldı.

Ege Seramik toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Ege Seramik ticaret unvanını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik ticaret unvanını yayınladı.İşte Ege Seramik ticaret unvanı...

Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı!

Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı.

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ege Seramik mali tablosunu yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. mali tablosunu yayınladı. Ege Seramik mali tablosu haberimizde bulunuyor.

Ege Seramik faaliyet raporunu yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik faliyet raporunu yayınladı. İşte Ege Seramik faaliyet raporu...

Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı. İşte Ege Seramik finansal raporları...

Ege Seramik, Facebook’ta!

Özgün tasarımları ve koleksiyonları ile seramik sektörünün trendlerini belirleyen Ege Seramik, resmi Facebook sayfası aracılığı ile takipçilerine şirketle ilgili tüm haberlere anında ulaşma fırsatı sağlayacak.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

ISO 500 listesi bugün açıklandı. Türk seramik sektörününe yön veren Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği listede geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yerini aldı.

Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor!

Birbirinden farklı dokuları ve ürünleri ile ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Ege Seramik havuz kenarlarına özel ürünlerini hedef kitlesi ile buluşturuyor. Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor.

Ege Seramik, Spring Collection ile Yapı Fuarı’nda yer aldı!

Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen İstanbul Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırladı.

Ege Seramik, Yapı Fuarı’nda!

Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Ege Seramik, Amerika pazarında güçleniyor!

Her yıl Amerika Birleşik Devletlerinin farklı eyaletlerinde düzenlenen Coverings Fuarı bu yıl 29 Nisan – 02 Mayıs tarihlerinde Las Vegas’ta Las Vegas Convention Center’da düzenlenecek.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Ege Seramik'e Markalaşmada Liderlik ödülü!

Ege Seramik açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği, iş adamları, girişimciler, mucitler ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Ege Seramik'ten İzmir'e 46 milyon TL'lik yeni tesis!

Ege seramik, çevreye duyarlı ve doğalgaz tüketimini azaltan yeni üretim tesislerini açtı. Yaklaşık 46 milyon TL yatırım maliyeti olan tesisler, 6 ayda tamamlandı

Ege Seramik İzmir'de yeni tesis açtı!

Ege Seramik, Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı ve doğalgaz tüketimini azaltan üretim tesislerinin açılış törenini, şirketinin resmi kuruluşunun 43. yıldönümüne denk gelen İzmir'in kurtuluş günü 9 Eylül’de gerçekleştirdi.

Ege Seramik’ten yeni INFINITY serisi!

1972 yılında kurulan sektörün öncü firması Ege Seramik’ten yeni bir ürün daha; INFINITY. Ege Seramik, INFINITY serisinin sahip olduğu doğal taş görüntüsü ile müşterilerinin her yeni gününe enerji katmayı planlıyor.

Ege Seramik 33 farklı serisinin tanıtımı yapacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

Ege Seramik Yapı Fuarı'nda 33 serisini tanıtacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

Ege Seramik'e 6 ödül!

Ege Seramik, "Yarattığı Marka ile Üstün Satış Performans" ödülü, "Büyük Firma Vergi - Üçüncülük", Toprak ve Seramik Mamülleri Sanayii'nde "Üretim - Birincilik", "Yatırım - Birincilik", "İhracat - Birincilik", "İstihdam - Birincilik" ödüllerini aldı.

Ege Seramik Brisa serisi ile daha şık mekanlar!

Ege Seramik, portföyünde yer alan mermer, ahşap, modern ve klasik görünümlü serileri ile yaşam alanlarınızdaki seramikleri belirlemeye devam ediyor. risa serisi özgün tasarımı ile şık mekanların keşfedilmesine yardımcı oluyor.

Egeliler parayı ulaşım ve kiraya harcıyor!

"Hanehalkı Bütçe Araştırması"na göre Egeliler, ulaşım ve konut ile kira harcamasına pay ayırıyor. Ege Bölgesi'nde geliri yüksek kesimin, tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 22.4 oranıyla "ulaştırma" aldı.

Folkart Yapı Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'na ulaşım sponsoru oldu!

EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu öğrencileri, bir yıldır ulaşımlarını sağlayan ve önümüzdeki yıl içinde ulaşım sponsoru olmaya devam edecek Folkart Yapı'ya teşekkür ziyareti yaptı...

Ege Seramik Timber serisi evlere sıcak görünüm kazandırıyor!

Sonbahar – Kış sezonuna zengin ürün alternatifleri ile başlangıç yapan Ege Seramik, doğa kadar gerçek doğa kadar dayanıklı serileri ile dikkat de çekmeye devam ediyor.

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ege Seramik ulaşım Haberi

Ege Seramik ulaşım

Ege Seramik sermayeye sahip olanları yayınladı.


Ticaret Unvanı/Adı Soyadı


İBRAHİM POLAT

ADNAN POLAT

MURAT POLAT

SONGÜL SEL

SUNA...