25 / 04 / 2024

ege serbest bölge projeleri

ege serbest bölge projeleri

Ege Serbest Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Narlı, sağlık, eğitim ve turizm serbest bölgelerinin özellikle Ege Bölgesi’nde kurulabileceğinin gündeme geldiğini vurguladı

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Karaman'da serbest bölge için arsa devir teslimi yapıldı!

Karaman’da serbest bölge için başlatılan çalışmalar kapsamında hazineye ait olan arsa, belediyeye devredildi.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?

Serbest Bölgelerin kuruluş amaçlarına Artvin'in Hopa ilçesinin uygun olduğunu düşünen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?" diye sordu..

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Mersin Serbest Bölge'ye 350 dönüm!

Ekim Ayı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Serbest Bölgenin genişlemesiyle ilgili teklif görüşülecek ve Serbest Bölge'nin doğusunda kalan arazinin 350 dönümü verilecek.

ege serbest bölge projeleri Haberi

ege serbest bölge projeleri


Ege Serbest Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Narlı, serbest bölgeler yasa tasarısının kanunlaşmasını beklediklerini söyledi. Narlı, öte yandan Van ve Karaman çalıştaylarında Ege Bölgesi'nde ihtisas serbest bölgelerinin kurulacağının gündeme geldiğini belirtti.  


Önemli teşvikler 


Ege Serbest Bölgesi'nde genişleme alanının yakında tahsise açılma çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Narlı, "Aliağa'da yeni bir yenilenebilir enerji konusunda serbest bölge kurma çalışmaları sürüyor. Van ve Karaman'da çalıştayların yapılması, yakında yeni kurulacak serbest bölgeleri işaret ediyor. Özellikle Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin serbest bölgelere inanıyor olması, çalışmalara somut yön veriyor. Serbest bölgelerin geleceği açısından bu çok önemli" dedi. 


Çalıştaylarda özellikle gıda, enerji, lojistik gibi konularda ihtisaslaşmaya gidileceği sinyallerinin verildiğini belirten Narlı, sağlık, eğitim ve turizm serbest bölgelerinin de özellikle Ege Bölgesi'nde kurulabileceğinin gündeme geldiğini...