25 / 04 / 2024

ege turizm 2013

ege turizm 2013

World Travel Market (WTM) Uluslararası Turizm Fuarı İngiltere'nin Başkenti Londra'da kapılarını açtı. 4-7 Kasım 2013 tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda Türkiye, bin metrekarelik stand ile yer alıyor.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ege Nehir Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Nehir Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sırma tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı..

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Temiz ve Mustafa Çilingir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Ege'ye sağlık ve turizm serbest bölgeleri geliyor!

Ege Serbest Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Narlı, sağlık, eğitim ve turizm serbest bölgelerinin özellikle Ege Bölgesi’nde kurulabileceğinin gündeme geldiğini vurguladı

ege turizm 2013 Haberi

ege turizm 2013


Turizm sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olarak gösterilen World Travel Market (WTM) Uluslararası Turizm Fuarı İngiltere'nin Başkenti Londra'da kapılarını açtı. 4-7 Kasım 2013 tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda Türkiye, bin metrekarelik stand ile yer alıyor. 4 gün boyunca 100 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda Ege Bölgesi ve kritik EXPO sürecindeki İzmir'i temsil eden Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği de (ETİK) tanıtım faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Türkiye Otelciler Birliği (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve ETİK Başkanı Mehmet İşler, fuarın Türkiye adına son derece önemli olduğunu belirtti. Son 4 yılda fuara katılım gösteren ilk bakanın Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik olduğunu belirten İşler, özellikle EXPO sürecindeki İzmir'in tanıtımının iyi yapılması gerektiğini belirterek, turizmin uzun vadede Ege Bölgesi'nde devlet politikası...