24 / 04 / 2024

egepen deceuninck tasarrufu uygulaması

egepen deceuninck tasarrufu uygulaması

PVC ürünlerinin ağır metal ve kurşun kullanmadan çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, Enerji Tasarrufu Uygulaması ile kullanıcıların enerji kaybı ve bütçe kazancı gibi faydalı bilgileri hesaplayabilmesini sağlıyor.

Arabası olanlara müjde! Herkes bunu merak ediyordu! 7 maddede yakıt tasarrufu yapabilirsiniz! 

Otomobil sahipleri minik bazı önlemlerle kış döneminde yakıt tasarrufu sağlayabiliyor. Peki otomobillerde yakıt tasarrufu nasıl yapılır? Yakıt tasarrufu için neler yapılmalı? İşte yakıt tasarrufu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti tartışıldı. Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlandı

Hangi saatlerde elektrik tasarrufu yapılır? Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz?

Elektrik tasarrufu konusu vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Yakıt tasarrufu Toyota Proace City'den büyük kampanya! Yüzde sıfır faiz! İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Otomotiv sektöründe yıldızı parlayan araba markası Toyota, yakıt tasarrufu olarak bilinen Proace City modeli için araba sevdalılarına büyük kampanya yaptı. 12 ay vade ile yüzde o faiz oranı ile kaçırılmayacak fırsat sizleri bekliyor. İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Pasif evlerle yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlamak mümkün!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen pasif evlerle yüzde 90'a ulaşan enerji tasarrufu sağlanabiliyor. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla...

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı. 

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakli yapıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

egepen deceuninck tasarrufu uygulaması Haberi

egepen deceuninck tasarrufu uygulaması
Dünyadaki enerji kaynaklarının hızlı ve kontrolsüz bir şekilde tüketilmesi nedeniyle ısı yalıtımı ve enerji tasarrufu konuları her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Yapılan araştırmalar Türkiye’de harcanan enerjinin yüzde 35’inin konutlarda tüketildiğini, konutlarda tüketilen enerjinin ise yüzde 80’inin ısınma amaçlı kullanıldığını gösteriyor. Dikkat edilmeden yapılan bu bilinçsiz tüketim de ekolojik dengenin bozulmasına neden olabiliyor. Konutlarda ısı kaybını önlemenin en güvenilir yolu ise dayanıklı, emniyetli, maksimum ısı yalıtımı sağlayan özel conta sistemli PVC pencere sistemleri kullanmak. Bu sayede yaşanan ısı kayıplarının önüne geçilmesi ise hem kullanıcılara hem de ülkelere kazanç sağlıyor. Binalarda yaşanan ısı kaybına bakıldığında sarf edilen ısı enerjisinin yaklaşık yüzde 28’inin pencerelerden kaynaklandığı görülüyor. Dolayısıyla pencerelere sadece mimari uyum ve konfor olarak değil, ısı tasarrufu açısından da dikkat etmek...