25 / 04 / 2024

Eğlence sektörü mağazaları kira

Eğlence sektörü mağazaları kira

Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, sektörün kiralarla ilgili şikayetlerini ve beklentilerini anlattı. Ramazan Becer, "Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz" dedi.

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

e-ticaret sektöründen yeni rekor! 800 milyar TL’ye ulaştı!

iyzico, Dogma Alares ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) iş birliğiyle hazırladığı ‘2022 Türkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu’nun sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Paylaşılan rapora bakıldığında, e-ticaret sektörünün 800 milyar TL’ye ulaştığı görüldü.

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü'nden beklentisi yüksek!

E-ticaret sektörü temsilcileri, Anneler Günü için yapılan internet alışverişlerinin E-ticaret sektörüne de olumlu yansımasını bekliyor.

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

Kasım ayını son derece hareketli geçiren ve beklentilerin üzerinde cirolara ulaşan e-ticaret sektörü, şimdi de en uzun gece olan 21 Aralık’a hazırlanıyor.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Türkiye beyaz eşya sektörü ihracatta Avrupa şampiyonu oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada Türkiye'nin beyaz eşya sektörünün geçen sene ihraç ettiği 26 milyon ürünle Avrupa'da birinci olduğunu belirtti.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, sektörün kiralarla ilgili şikayetlerini ve beklentilerini anlattı. Ramazan Becer, "Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz" dedi.

Koronavirüs çimento sektöründe çalışma sistemini nasıl etkiledi? 

Çimento sektörünün çatı kurumlarından biri olan ÇEİS, CURIOCITY Araştırma iş birliğiyle hazırladığı “Covid-19’un Çimento Sektörü Çalışma Hayatına Etkileri Araştırması” raporunu yayımladı.

Eğlence sektörü mağazaları kira Haberi

Eğlence sektörü mağazaları kira

Koronavirüs pandemisi ile beraber 1 yıldır kapılarını kapalı tutan eğlence merkezlerinde sorunlar her gün artış gösteriyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; 100 bin kişiye iş fırsatı sunan sektör son dönemin en büyük krizini yaşıyor. Eğlence alanının en fazla zarara uğrayan sektörlerden olduğuna dikkat çeken Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, “Ciro yapamaz haldeyken, kira ödemeye devam ediyoruz. AVM’lerle uzlaşma sağladık. Onlar bu süreçte bizlere destek oldular. Ancak cadde mağazalarımız için mülk sahipleri kira istemeye devam ediyor. Hem de fahiş oranlarda. Birçok firma, mağazalarına milyon liralara varan yatırım yapmışken, kapatıp gidemiyor. Bu süreci fırsat olarak gören mülk sahipleri de zam üstüne zam yapıyor. Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Benzer problemin restoranlar...