26 / 04 / 2024

el maktum levent arazi ihalesi

el maktum levent arazi ihalesi

DUBAİ şeyhi El Maktum'un şirketi Sama Dubai'nin en yüksek teklifi verdiği Levent'teki İETT Garajı ihalesinin ardından İstanbul'da 2008'in en büyük gayrimenkul satış ihalesine çıkılıyor.

Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı. Ahbap'ta toplanan paralara el mi konulacak?

Haluk Levent dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medyada çeşitli iddialar gündeme getirildi. Açıklama erkene çekildi.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

ICBC, Levent Tower’ı 560 milyon dolara aldı!

Türkiye'ye ilk yatırım yapan Çinli banka olan ICBC,Metal Yapı’nın Levent’te inşa ettiği Levent Tower'ı satın almak için pazarlık yapan kuruluş, sonunda el sıkıştı. ICBC, Metal Yapı’ya 560 milyon dolara yakın bir bedel ödeyecek.

580 milyon liralık eve gecekondu dikti!

Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Şeyh Raşit el Maktum, İngiltere'de sahip olduğu evin bahçesine hizmetçileri için kaçak prefabrik yapılar inşa ettirdi.

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Emaar Square'de blokların teslimi 2018'de!

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatında sona gelindi. Bloklarının tesliminin 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Dubai Başbakanı El Maktum’un başkanlığını yaptığı Bodrum’daki Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.

Dubai'de 3D yazıcıdan inşaat dönemi başladı!

Dubai emiri Şeyh Muhammed bin Rashid el Maktum, 2030'a kadar ülkedeki binaların yüzde 25'inin üç boyutlu yazıcılar aracılığıyla inşa edileceğini duyurdu. Şeyh, twitterdan "Bugün Dubai 3D Yazıcı Stratejisi'ni uygulamaya koyduk." mesajını yayınladı.

Elıc İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıc İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, H.Peter Klaus Müller tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da İstanbul, Beşiktaş, Levent Caddesi 'nde kuruldu.

Taca İnşaat, Dubai Expo’ya odaklandı!

Expo 2016 için 200 milyon liralık yatırım yapan Taca İnşaat, Dubai Expo’ya odaklandı. Birkaç ay içinde ihaleye çıkılacağını söyleyen Tayyar Akkurt, “El Maktum’un oğlu ile ortak şirket kurduk. Hazırlanıyoruz” dedi

Elçin Sangu Levent'ten ev aldı!

Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir şöhreti yakalayan Elçin Sangu'yu rol aldığı reklam filmi ihya etti. Sangu reklamdan kazandığı paranın 800 bin TL'si ile Levent'ten ev aldı...

Ordu-Giresun Havalimanı Araplar'ı Karadeniz’e çekiyor!

Dubai şeyhi El Maktum’un ailesinin de turizm yatırımı için yer baktığını söyleyen KAİAD Başkanı Camadan “Araplar’dan çok yatırım talebi geliyor. Karadeniz ekonomisi hızla canlanacak” dedi.

Gaziosmanpaşa'nın kentsel dönüşümü örnek oluyor!

Dubai Şeyhi Muhammed Bin Raşid El Maktum adına kurulu MRHE adlı kurumdan gelen uzman bir heyet, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'dan Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

el maktum levent arazi ihalesi Haberi

el maktum levent arazi ihalesi

İETT Garajı için imar planıyla ilgili yargı süreci nedeniyle henüz ödeme yapılmazken, bu kez hemen yanıbaşındaki 11 bin 648 metrekarelik arazi için şubatta ihale yapılacak. 2.5 emsalle inşaat yapılabilecek arsada bodrum katlarıyla birlikte yaklaşık 100 bin metrekare inşaat yapmaya müsait imar planı bulunduğu belirtildi.

BÜYÜK KAPIŞMA OLACAK

ARAZİNİN satışıyla ilgili olarak bugün yatırımcılar için bilgi odası süreci başlıyor. 22 Şubat'ta yatırımcılardan kapalı zarfla teklifler alınacak. 29 Şubat'ta ise ihale yapılacak. İhale için geçici teminat tutarı 1 milyon dolar. Karayolları arazisi için de danışmanlık yapan Garanti Yatırım'ın aracılık edeceği arazinin konumu, ihalenin büyük bir kapışmaya sahne olacağını gösteriyor. Arsanın hemen yakınında Tekfen, Sabancı, İş...