19 / 04 / 2024

Elazığ AVM inşaat ihalesi

Elazığ AVM inşaat ihalesi

Elazığ Merkez'de Sürsürü Mahallesi sınırları içerisindeki parseller üzerinde kat karşılığı AVM yapım işi ihale ediliyor..

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Ünlü AVM'nin inşaatının mahkeme kararına rağmen devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi!

11 Aralık 2023 tarihinde Trabzon İdare Mahkemesi tarafından inşaat ruhsatı iptal edilen Trabzon Forum Alışveriş Merkezi ek binasında ruhsatsız çalışmaların devam etmesi tepki çekti. Söz konusu inşaatı belediye de engelleyemedi. Yaşanan duruma vatandaşlar adeta isyan etti.

Bir AVM’nin kaça mâl olduğunu düşündünüz mü? 2023 AVM inşaat maliyeti!

Her yıl emlak vergisine esas olmak üzere her yık uygulanacak olan bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri Resmi Gazate’de açıklanır. 2023 yılı maliyet cetvelleri 25 Ağustos’da açıklandı. İşte haberin devamı..

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022!

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? AVM maliyeti arttı mı? İşte AVM metrekare inşaat maliyeti 2022...

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ Elysium AVM inşaatı tartışmalarında yeni gelişme!

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi adı verilen projenin 26 kat şeklinde inşa edilmesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un dikkatini çekmiş, çok katlı oluşuna tepki göstermişti.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Elazığ'da 204 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Elazığ'da 59.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 2 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Elazığ'da inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Elazığ'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi, yaşamını yitirdi...

Elazığ'da 17 bin 523 afet konutunun inşaatı başladı!

41 vatandaşın hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından tam 1 yıl geçti. Bölgede 20 bin 510 konutun yapımı planladı ve 17 bin 523 afet konutunun inşaatına başlandı.

Elazığ AVM inşaat ihalesi Haberi

Elazığ AVM inşaat ihalesi

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, alışveriş merkezi kompleksinin kat karşılığı yapım işi ihale ediyor. AVM, Elazığ İli, Merkez, Sürsürü Mahallesi, 76 ada, 64-65-66 parseller üzerinde inşa edilecek, 26 bin metrekare kapalı otoparklı olarak yapılacak.

Toplam muhammen bedelinin, arsa bedeli dâhil 320 milyon TL olarak belirlendiği AVM yapım işi için ihale 22 Kasım'da yapılacak.


ALIŞVERİŞ MERKEZİ KOMPLEKSİNİN KAT KARŞILIĞI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeninden:


Elazığ İli, Merkez, Sürsürü Mahallesi,76 ada, 64-65-66 Parseller Üzerinde İnşa Edilecek 26 bin metrekare kapalı otoparklı (810 araçlık), ~23 bin metrekare peyzaj alanlı, 416 Adet Mesken, 19 Adet Dükkân ve İçerisinde 69 Adet Mağaza Bulunacak Alışveriş Merkezi Kompleksinin Kat Karşılığı Yapım İşi.

1 - İdarenin;
a) Adresi   :  İl Özel İdaresi Çaydaçıra Mah. Emsal...