28 / 03 / 2024

elazığ basın müzesi nereye açılacak

elazığ basın müzesi nereye açılacak

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, “Harput’ta yapacağımız evlerden birini Basın Müzesi olarak planlıyoruz. Elazığ basını bunu hak ediyor. Yapacağımız bu çalışmanın diğer illere de örnek olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu...

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Çemberlitaş Binası boşaltılacak mı?

Şarap yazarı Mehmet Yalçın, Çemberlitaş'taki Basın Müzesi’ne İBB’nin Emlak Dairesinden gelen "Bu binayı boşaltın" talebini anlattı. 

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Taşkın Müzesi yaptıracak!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nün Taşkın Müzesi yapım işi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek...

Kayseri'ye basın müzesi kurulacak!

Kayseri ​​​​​​​Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyetine tahsis edilen tarihi bir konakta Basın Müzesi kurulması için protokol imzalandı.

Trabzon'a Taşkın Müzesi kurulacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, taşkın olaylarına dikkati çekmek ve halkı bilinçlendirmek için dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan Taşkın Müzesi'ni Trabzon'da inşa edeceklerini söyledi.

Kayseri'ye Basın Müzesi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentte Basın Müzesi kurulması için düğmeye bastı.

Ankara 15 Temmuz Müzesi için çalışmalar başladı!

Darbecilere karşı destansı kahramanlığın müzesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin karşısına inşa edilecek. 

Bartın Kent Tarihi Müzesi 27 Ocak'ta açılacak!

Bartın Kent Tarihi Müzesi 27 Ocak 2018 tarihinde aaat:14.00’de gerçekleştirilecek olan açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi basına tanıtılıyor. Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da yapılacak. 

Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da!

Polatyol Yapı'nın Eston Şehir’de yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor. Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da gerçekleşecek. 

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

elazığ basın müzesi nereye açılacak Haberi

elazığ basın müzesi nereye açılacak


Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Elazığ’da bir basın müzesi kuracaklarını ve bunun için gerekli kararın alındığını ifade etti.


Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni (FHGC) ziyaret eden Vali Ömer Faruk Koçak, Cemiyet Başkanı Mehmet Topal’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. SODES kapsamında yürütülen Elazığ Medyası Nitelikli Eleman Projesi ile ilgili de bilgiler alan Vali Koçak, “Basın, kamu hizmeti yapanların kamu adına denetlenmesi için önemli bir araçtır. Herkes kendi rolünü oynadığı zaman Türkiye’de işler daha iyi gider. Bizler kamu hizmeti yaparken basın kuruluşlarını en önemli paydaşlarımızdan biri olarak görüyoruz” dedi.


FHGC Başkanı Mehmet Topal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Daha önceki valilerimizle birlikte güzel çalışmalar yaptık. Vali Koçak ile de Elazığ’ın yararına olacak güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.


ELAZIĞ’A BASIN MÜZESİ KURULACAK


Vali Koçak FHGC...