20 / 04 / 2024

elazığ Beyhan-2 Barajı ve Hidroelektrik Santrali

elazığ Beyhan-2 Barajı ve Hidroelektrik Santrali

Beyhan-2 Barajı ve Hidroelektrik Santrali için Elazığ Palu ilçesinde belirlenen alanlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlamdı...

2 milyon memura kötü haber! Maaşlar bir anda düşebilir! 

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 18 Ocak 2024'te almış olduğu bir kararla, kamu görevlilerinin toplu sözleşme ikramiyesinden yararlanabilmesi için "yüzde 2 barajını aşan sendikalara üye olma" şartı iptal edildi. Peki bu durum maaşları nasıl etkileyecek? 

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Elazığ'da 9.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Elazığ 2. Satış Memurluğu, Elazığ'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 207 bin 290 TL bedelle satışa çıkardı.

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Elazığ'da 2 bin 500 deprem konutu tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de "19 bin 500 konuttan 2 bin 500 konutu tamamladık ve teslime hazır hale getirdik" dedi.

Elazığ'da depremzedelere verilen evler 2 bin TL’ye kiralanıyor!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve devlet tarafından tekrar yapılarak hak sahiplerine verilen bazı konutların 2 bin TL ve üzerinde kiraya verilmek istenmesi tepkilere neden oldu. 

Adil Karaismailoğlu: 5 yeni havalimanı projemiz havadaki gücümüzü artıracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ Havalimanı 2. pistteki çalışmaları inceledi. Karaismailoğlu inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Yapımı devam eden 5 yeni havalimanı projemiz tamamlandığında havadaki gücümüz daha da artacaktır." dedi.

Elazığ ve Malatya'da 10 bin konut yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya'daki konut inşaatlarına ilişkin "Bu yıl sonuna kadar 8 bini Elazığ'da, 2 bini Malatya'da olmak üzere 10 bin konutumuzu bitirip vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020!

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020 ve TOKİ Bizmişen kura sonuçları 2020...

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

elazığ Beyhan-2 Barajı ve Hidroelektrik Santrali Haberi

elazığ Beyhan-2 Barajı ve Hidroelektrik Santrali

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6741

Elazığ İli, Palu İlçesinde tesis edilecek Beyhan-2 Barajı ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 15/8/2014 tarihli ve 1340 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 1/9/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


<...