28 / 03 / 2024

Elazığ Bizmişen TOKİ 2019 kura çekilişi bugün

Elazığ Bizmişen TOKİ 2019 kura çekilişi bugün

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. 

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den o ile son dakika müjdesi! 2.149 TL taksitle 2+1, 3+1 konut satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Bizmişen projesi için başvurular başladı. Projeden 2.149 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Elazığ'da hasar gören konutların yenilenmesinde son durum ne?

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Elazığ deprem bölgesini ziyaret etti. Elazığ'da en büyük sorun hasarlı konutların dönüşümünün yavaş ilerlemesi olarak belirtiliyor. Babacan, "Fay hattındayız, afet kader olabilir ama yıkım, ölüm kader olmamalı" dedi.

Elazığ'da inşaatta üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi!

Elazığ'da, şantiyede çalıştığı sırada üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi.

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020!

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020 ve TOKİ Bizmişen kura sonuçları 2020...

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'daki konutları bir yılda bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da Sürsürü Mahallemizde, Bizmişen'de ve Yazıkonak'taki binalarımızın temellerini attık, hızlı bir şekilde kaba inşaatları devam ediyor" dedi.

Elazığ Bizmişen TOKİ 2019 kura çekilişi bugün Haberi

Elazığ Bizmişen TOKİ 2019 kura çekilişi bugün

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen 2019 projesi için kura heyecanı başladı. Projede toplam 725 adet konut bulunuyor.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu TOKİ Elazığ projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Bizmişen TOKİ projesinde 566 adet 2+1, 99 adet 3+1 konut bulunuyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Bizmişen TOKİ 2019 projesindeki 2+1 konutların fiyatları 190 bin TL'den, 3+1 konutların fiyatları 292 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

En düşük peşinat bedelinin 22 bin 334 TL, en yüksek peşinat bedelinin 57 bin 548 TL olarak belirlendiği TOKİ Elazığ kura sonuçları bugün belli olacak.

Projede yer alan konutlar için ödenecek taksit tutarları 634 TL ile 2 bin 196 TL arasında değişiyor.