26 / 04 / 2024

Elazığ toplantı

Elazığ toplantı

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde "Müteahhitlik Sektörü İstişare Toplantısı" Elazığ TSO eski hizmet binası toplantı salonunda geniş katılımla yapıldı.

Elazığ'da yeni imar planı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Elazığ’ın 3’te 1’i yenilenecek!

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bürokratların da katıldığı deprem koordinasyon toplantısında Elazığ depremini masaya yatırdı...

Cahit Özkan: Elazığ'daki yeni konutların yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

Türkiye, tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahalesini Elazığ'da yürüttü! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem hakkında açıklamalarda bulundu...

Elazığ'da 10 bin konutluk uydu kent inşa edilecek!

Elazığ Valiliği depremle ilgili bilgilendirme toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Toplamda Elazığ için 4250 konutluk bir projeyi başlatmış olduk. 10 bin konutluk uydukent kuracağız'' dedi.

Elazığ Sürsürü Mahallesi'nde 200 daire inşa edilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Elazığ Valiliğinde basın toplantısı düzenledi...

Elazığ'da imar planı çalışmaları başladı!

Uygulama alanlarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için geniş katılımlı toplantılar düzenlediklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; "Yapacağımız çalışmalarla inşallah İmar Planını daha uygulanabilir hale getireceğiz" dedi.

Elazığ Maden bölgesinde 510 ev boşaltılacak! 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, mecliste, Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski bulunan 510 ev ve iş yerinin tahliye kararına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Erdem, bölgede bulunan vatandaşların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. 

Elazığ'ın yatırım fırsatları AB ülkelerine anlatıldı!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bölgenin yatırım fırsatları Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki iş adamlarına tanıtıldı. Gerçekleşen toplantıların iş adamları tarafından yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Elazığ'daki çimento fabrikası taşınacak!

Elazığ Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Çimentaş yetkililerine teklif sunulduğu ve çimento fabrikasının yerinde taşınacağı belirtildi.

Elazığ Belediyesi Meclisi'nde imar revizyon planları konuşuldu!

Elazığ Belediyesi Meclis Toplantısı’nda son dönemde gündemde olan İmar Revizyon Planı konuşuldu.

Elazığ Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Elazığ Belediyesi Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısfnın ilk oturumunda iki yıl boyunca görev yapacak olan komisyon üyeleri, katip üyeler, başkan vekilleri ve encümen üyelerinin seçimleri yapıldı.

Elazığ İl Genel Meclisi Şubat'ta aldığı imar kararlarını açıkladı!

Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi'nin şubat ayı toplantısına ait kararlar açıklandı. Meclis, Baskil ilçesine bağlı Topaluşağı köyünün adının Topalkem olarak değiştirilmesi yönünde karar aldı.

Elazığ toplantı Haberi

Elazığ toplantı

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde "Müteahhitlik Sektörü İstişare Toplantısı" ElazığTSO eski hizmet binası toplantı salonunda geniş katılımla yapıldı 


ŞEKERDAĞ: MÜTEAHHİTLİK 300 SEKTÖRÜ HAREKETLENDİRİYOR 


Toplantının açılış konuşmasını yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, müteahhitlik sektörünün 300 farklı sektörü hareketlendirdiğini belirterek, "Odamızın 11. Meslek Grubunu oluşturan müteahhitlik sektöründe 1000'e yakın aktif üyemiz bulunmakta olup, en kalabalık gruplardan biridir. Bu sektörün canlanması il ekonomisinin canlanması anlamı taşımaktadır. Ayrıca sektör deprem kuşağı üzerinde yer alan Elazığ için çok önemli sosyal sorumluluklarda yüklenmiş bulunmaktadır. 


Tüm bunlarla birlikte ilimizin modern bir görünüme kavuşması ve kalkınmışlığında da çok önemli bir rol üstlenmektedir. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz sadece müteahhitlik sektörü değil tüm sektörlerin sorunlarıyla yakından ilgilenmekte ve bu sorunların...