25 / 04 / 2024

elazığ valisi ömer faruk koçak

elazığ valisi ömer faruk koçak

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak kimdir? Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Faruk Koçak, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ömer Faruk Koçak...

Elazığ Çimento Fabrikası kaldırılıyor!

Elazığ’da düzenlenen ‘Beton yol uygulamaları’ seminerinde konuşan Vali Ömer Faruk Koçak, çimento fabrikasını hiç kimsenin kaybetmeyeceği, şehrin ve herkesin kazanacağı bir çözüm ile kaldıracaklarını söyledi...

Elazığ'da basın müzesi kurulacak!

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, “Harput’ta yapacağımız evlerden birini Basın Müzesi olarak planlıyoruz. Elazığ basını bunu hak ediyor. Yapacağımız bu çalışmanın diğer illere de örnek olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu...

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Toraman, inşası devam eden deprem konutlarına ilişkin incelemelerde bulundu!

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen kentte, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapımına başlanan konutlara yönelik incelemelerde bulundu.

Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü!

Elazığlı depremzedelere hibe edilen konutlar için 340 ila 360 bin TL arasında borç çıkartıldığı ileri sürülmüştü. Elazığ Valisi Ömer Toraman, konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü.

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da 15 bin deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Elazığ'da deprem konutlarını ziyaret eden Elazığ Valisi, Erkaya Yırık 21 bin deprem konuttan 15 bininin bittiğini dile getirdi. 

Elazığ deprem konutlarının inşaatı tam gaz!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, depremden sonra hayata geçirilen yeni konutlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'tan deprem açıklaması!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu sabah yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şükürler olsun, merkezde ve depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde ciddi bir şekilde can kaybımız, yaralımız yok. Yıkılan binamız yok" dedi.

Elazığ'da konteyner kentler yerleşime açıldı!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 24 Ocak tarihinde merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak, "Elazığ afetle mücadele örnek model oldu ve bir afet nasıl yönetilir tüm dünyaya göstermiş oldu, inşallah bu şekilde devam edecektir." diye konuştu.

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Elazığ'da 20 bine yakın konut inşa edilecek!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından, Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut, deprem bölgesine yapılacak 80 konut için sona gelinen temel açma çalışmalarını inceledi. Bulut, deprem bölgesindeki köylere 20 bine yakın konut inşa edileceğini ifade etti...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Prof. Dr. Ömer Alptekin'den korkutan deprem uyarısı!

Elazığ, Manisa ve Akdeniz’de yaşanan depremlerin sonrasında Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ömer Alptekin yaptığı açıklamada uyarılarda bulunarak son durumları değerlendirdi.

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.

elazığ valisi ömer faruk koçak Haberi

elazığ valisi ömer faruk koçak

Ömer Faruk Koçak kimdir?

Ömer Faruk KOÇAK,1964 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale’de tamamladı.1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu.


1988 yılında başlamış olduğu Mülki İdare Amirliği mesleğinde sırasıyla Bolu-Dörtpan, Şanlıurfa-Halfeti, Kayseri-İncesu, Diyarbakır-Bismil, Çankırı-Ilgaz ilçelerinde Kaymakamlık yaptı. 


2000 yılında İngiltere’de Exeter Üniversitesinde yüksek lisans yaptı.


2001-2009 yılları arasında eski adıyla Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı yeni adıyla Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Uluslararası İlişkiler ve AB ile Koordinasyon Daire Başkanlığı görevinde bulundu.

           

13 Mart 2009 tarih ve 2009/10806 sayılı kararname ile Sağlık Bakanlığında Müsteşar Yardımcılığı görevine atandı ve yaklaşık 4,5 yıl bu görevde bulundu.


Bu görevi yürütürken 4 Ağustos 2013 tarih ve 28728 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2013/5197 sayılı Bakanlar Kurulu...