19 / 04 / 2024

Elazığda yeni imar yolları mı açılacak

Elazığda yeni imar yolları mı açılacak

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Kuzey İmar Yolu ile yapımı tamamlanan Hayvan Hastanesi yerleşkesini gezdi. Yanılmaz hayvan hastanesinin son durumu ile ilgili bilgi verdi...

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Elazığ'da konteyner kentte kalan kiracılara konut verilecek mi?

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen depremin ardından  24 bin yeni konut inşa edilmişti. Konteyner kentte kalan kiracılara bu konutların verilip verilmeyeceği  merak konusu olurken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bu konuya açıklık getirdi.

Elazığ'da deprem konutlarının inşaatı tam gaz!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında depremzedeler için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Depremzedeler yeni konutları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

Elazığ'da 439 aile yeni evlerine kavuştu!

Elazığ'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 439 aile modern ve konforlu evlerine yerleşti.

Elazığ'da dayanıksız yapılar elden geçirilmeli!

Elazığ'da dün 5,6’lık bir deprem meydana geldi. Can kaybı yaşanmadı fakat uzmanların açıklaması korkuttu. Afet Uzmanı Dr. Kaptan “Doğu Anadolu Fayı KAF gibi davranmaya başladı. Ama Elazığ’da yeni binalar bile yamaçlara yapılıyor. Bu da riski ve etkisini artırıyor” diye konuştu.

Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen 10 bin konut teslim için hazır!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen depremde yıkılan konutların yerine yeni konutlar inşa ediliyor. İnşa edilen 19 bin 500 konuttan 10 bini yıl sonuna kadar hak sahiplerine teslim edilecek.

Elazığ'da deprem izleri siliniyor! 20 bin yeni konut inşa ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sonucunda 1 bin 543 konutta hasar oluşmuştu. Bölgede TOKİ tarafından projeler hazırlanıp depremzedeler için kalıcı konutlar inşa ediliyor.

Depremin vurduğu Elazığ'da yeni konutlar yükseliyor!

Elazığ'da 5 ay önce yaşanan 41 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan 6.8'lik depremden sonra hasarlı binaların yıkımı sürerkeni yeni konutlar da yükseliyor.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Elazığda yeni imar yolları mı açılacak Haberi

Elazığda yeni imar yolları mı açılacak


Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Kuzey İmar Yolu ile yapımı tamamlanan Hayvan Hastanesi yerleşkesini gezdi. 


Bu yıl Kamu Hastaneler Birliğine devredilerek halkımıza hizmet vermeye başlayan eski asker hastanesine daha hızlı ulaşım sağlamak amacıyla başlatılan yeni imar yolu çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Yanılmaz, alt yapıları tamamlanan yolun bu yıl içerisinde peyzaj düzenlemelerinin de yapılarak hizmete açılacağını ve şehrin batısında ikamet eden vatandaşların hastaneye ulaşımının kolaylaştıracağını söyledi.

Basın mensuplarıyla birlikte şehrimizin hem kuzey yönde gelişimini hem de şehir içi trafiğini önemli oranda rahatlatmak amacıyla yapımına başlanan kuzey imar yolu birinci etap çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan yanılmaz, “ Kuzey imar Yolumuz beş bölümden oluşan bir yoldur. 5 bölümde de çalışmaları birlikte yerinde gezdik ve gördük. Şu anda belediyemiz bütün iş makinaları ile...