28 / 03 / 2024

elektrikli atık toplama araçları

elektrikli atık toplama araçları

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hizmete alınan 2 adet elektrikli atık toplama aracının, sabah ve akşam saatlerinde çarşıdan geçerek çevreyi kirletmeden, sessiz bir çalışma ile çarşının temizliğini gerçekleştireceğini söyledi....

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bıyık, Şaban Bıyık ve Recep Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Çorum'a 70 milyon liralık katı atık tesisi!

Çorum'da, Avrupa Birliği desteğiyle kurulacak 70 milyon liralık katı atık tesisi ve çöp toplama istasyonunun yapımına başlandığı bildirildi.

Gebze Darıca Atık Toplama Merkezi hizmete açıldı!

Gebze Darıca Belediyesi Temizlik Müdürlüğü bünyesinde inşaası tamamlanan Katı Atık Toplama Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Darıca Katı Atık Toplama Merkezi inşaatında sona gelindi!

DARICA Belediyesi'nin Osmangazi Mahallesi'nde 13 dönüm arazide yaptığı Katı Atık Toplama Merkezi'nin yapımı tamamlanırken, önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

Koçtaş mağazalarında atık toplama noktaları oluşturuldu!

Kullanım ömrünü tamamlamış elektronik ürünler, geri dönüşüm malzemesi olarak kullanılıyor. 43 Koçtaş mağazasında elektronik atık toplama noktaları oluşturuldu. Ürünler ücretsiz olarak alınıp geri dönüşüme kazandırılacak.

Bağcılar Katı Atık Toplama Tesisi yükseliyor!

Bağcılar Katı Atık Toplama Tesisi yükseliyor. Yeni yıl ile birlikte hizmete sunulacak olan Katı Atık Toplama Tesisi’nde ayrıştırılacak olan katı atıklar yeniden işlenmek üzere değerlendirilerek ekonomiye kazandırılacak.

Ataşehir'de Atık Pil Toplama Yarışması yeniden başlıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası gördüğü ilgi üzerine yeni eğitim-öğretim yılında yeniden başlıyor. Atık pil toplama makinelerine atılan her pil karşılığında 10 puan değerinde kupon alınıyor.

Küçük Sanayi Sitesi’ne Atık Toplama Merkezi kuruldu!

Küçük Sanayi Sitesi’ndeki tehlikeli atık bertaraf sorunu, kurulan ‘Atık Toplama Merkezi’yle çözüldü. 250 işyerini yakından ilgilendiren merkez sayesinde artık; tehlikeli atıklar kaynağında ayrıştırılarak çevreye zarar vermeden bertaraf ediliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı atık yağ toplamaya devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrolünde bitkisel atık yağlar toplanarak geri dönüşüme tabi tutuluyor. Bu kapsamda yürütülen Temiz Çevre Sağlıklı Hayat projesi ile yurdun çeşitli bölgelerinde atık yağ toplama işlemleri sürdürülüyor...

elektrikli atık toplama araçları Haberi

elektrikli atık toplama araçları


Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin temizliğini egzos emisyon gazı üretmeyen, çevre dostu yeni nesil elektrikli atık toplama araçları ile yapacak. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hizmete alınan 2 adet elektrikli atık toplama aracının, sabah ve akşam saatlerinde çarşıdan geçerek çevreyi kirletmeden, sessiz bir çalışma ile çarşının temizliğini gerçekleştireceğini söyledi. 


Elektrikli atık toplama araçları, Uzun Çarşı’da tarihi Koza Han’ın önünde düzenlenen törenle hizmete girdi. Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’yı ve Osmanlı’yı kuran bir şehirde bulunduğunu, tarihi mirasın en yoğun olduğu bölgede yer aldığını hatırlattı. Belediye olarak tarihi mirasın ayağa kaldırılmasında ciddi çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Dündar, bu çalışmalarla Türkiye’ye örnek olduklarını, Tarihi Kentler Birliği ve diğer birliklerden ödüller aldıklarını kaydetti. 


“BÖLGEDEKİ ÇARŞILAR ESKİ İHTİŞAMINA KAVUŞACAK”


Hanlar bölgesinin yenilenmesinde de...