24 / 04 / 2024

Elmas Teras projesi

Elmas Teras projesi

Elmas Yapı imzası taşıyan Elmas Teras projesinde konut seçenekleri 1+1'den 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daire teslimleri Nisan 2017'de yapılıyor.

Maksi İstanbul Teras Kale'de yüzde 50 peşinatla 12 ay vade!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Kale projesi için yüzde 50 peşinat ödendiği zaman kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. Projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamada Kemerburgaz projesi hakkında bilgi verdi. İşte Burak Elmas'ın o açıklamaları...

Bursa'da görüntü kirliliğine neden olan binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çekirge Teras Projesi ile kentin siluetini bozan yapıların yıkım işlemleri devam ediyor. 

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Elmas Teras projesi Haberi

Elmas Teras projesi

Elmas Yapı tarafından hayata geçirilen Elmas Teras projesi İstanbul kemerburgaz Göktürk bölgesinde yükseliyor. 


Elmas Teras projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Projede 45 daire ve 2 ticari birim bulunuyor.


Kasım 2015'de inşaatı başlayan Elmas Teras Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede teslimlerin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.


Elmas Teras Evleri'nde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness, kafeterya, dinlenme alanları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal tesisler bulunuyor.





Elmas Teras daire fiyatları

1+1 tip daireler 450 bin TL'den,

2+1 tip daireler 750 bin TL'den,

3+1 tip daireler ise 950 bin TL'den başlıyor.



Kemerburgaz Elmas Teras ödeme planı

Elmas Teras projesinde yüzde 50 peşin ödemeden sonra kalan tutar 0,99 faizle taksitlendiriliyor.


Elmas Teras Evleri vaziyet planı





Tel : 0212 999 38 02

Web: http://elmasteras.com/

Nurşah...