29 / 03 / 2024

emaar square satılık

emaar square satılık

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatında sona gelindi. Bloklarının tesliminin 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Emaar Square: Şehrin merkezinde size özel bir yaşam!

Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Çamlıca’da projelendirilen Emaar Square, ana arterler ve bağlantı yollarına yakınlığıyla yaşamınızı kolaylaştırıyor.

Emaar Skuer Çamlıca'da 263 bin 888 dolara!

Emaar Square Çamlıca fiyatları 263 bin 888 dolardan başlayarak değişiyor. Rezidans, ofis, AVM ve eğlence alanlarının yer aldığı Emaar Square Çamlıca projesinin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Emaar Square teslim tarihi!

Çamlıca 'da Emaar İnşaat'ın girişimi ile hayata geçirilen Emaar Square teslim tarihi bilgisine göre daireler 2015 yılında teslim edilecek...

Emaar Square teslim tarihi!

Dairelerin 234 bin 888 dolardan başlayan fiyatlarla satıldığı Emaar Square teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi...

Çamlıca Emaar Square örnek daire!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen Çamlıca Emaar Square örnek daire görselleri ile ilgili detayları haberimizde inceleyebilirsiniz...

Emaar Square örnek daire!

Emaar İnşaat tarafından Çamlıca'da yükselen Emaar Square örnek daire ile ilgili görüntüler haberimizde yer alıyor...

Emaar Square örnek daire!

Emaar İnşaat’ın Çamlıca'da hayata geçirdiği Emaar Square projesinde satış süreci devam ediyor. Emaar Square örnek daire fotoğrafları için haberimizi inceleyebilirsiniz

Boulevardi Emaar Square ödeme planı!

Emaar İnşaat imzası taşıyan ve Çamlıca'da yer alan Boulevardi Emaar Square ödeme planı bünyesinde banka kredisi kapsamında ödeme kolaylıkları sunuluyor

Emar Skuer projesinde 234 bin 888 TL'den başlayan fiyatlarla!

Emaar Square projesinde yer alan konutların başlangıç fiyatı 234 bin 888 TL olarak belirlendi. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek...

Emaar Square Çamlıca detaylı fiyat listesi! 234 bin 888 dolar!

Emaar Square Çamlıca'da daire fiyatları 234 bin 888 dolardan başlıyor. AVM, ofis, otel gibi alanların da yer aldığı Emaar Square Çamlıca projesinin 2015 yılında bitirilmesi planlanıyor...

Emaar Çamlıca Konakları'nda 300 bin dolara 1+1 daire!

Emaar Çamlıca Square projesinde rezidans daireler 260 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Emaar Square projesi Çamlıca Libadiye bölgesinde yükseliyor...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa!

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte Emaar satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte Emaar satılık ilk etap teslimleri bu yıl Eylül de teslim edilecek.

Emaar Toskana Orizzonte satılık ev!

100 araçlık otoparkı bulunan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa alanları 695 metrekareye kadar ulaşıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa büyüklükleri 179 metrekareden başlıyor. Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile inşa edilen proje 8 farklı tipte dizayn edilen villalardan oluşuyor.

Emar The Address Residence satılık!

Emar The Address Residence satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin yatırım bedeli 435 milyon dolar olarak belirlendi.

Çamlıca The Address Residence satılık!

Çamlıca The Address Residence satılık dairelerin büyüklükleri 78 ile 234 metrekare arasında değişiyor. Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

The Address Residence Çamlıca satılık!

The Address Residence Çamlıca satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor.

The Address Residence satılık!

The Address Residence satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Çamlıca'da hayata geçirilen proje Emaar İnşaat imzası ile yükseliyor.

Boulevardi Emaar Square satılık!

Toplam 100 daireden oluşan Emaar İnşaat projesi Boulevardi Emaar Square satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

emaar square satılık Haberi

emaar square satılık

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Otel ve rezidansın 2018'de teslim edilmesi hedeflenirken Türkiye'nin en büyüğü olması planlanan 491 mağazalık AVM'nin ise önümüzdeki günlerde açılması planlanıyor. Alkol satışının katı kurallara bağlı olduğu Dubai'nin şeyhi El Maktum, Türkiye'deki AVM'sinde alkol satmaya karar verdi. Bunun için Emaar Libadiye Gayrimenkul A.Ş, içki ruhsatı almak üzere 27 Aralık 2016'da Üsküdar Belediyesi'ne başvurdu. 


Kaymakamlıktan da konuyla ilgili görüş istendi. Kaymakalık, içki ruhsatı verilmesini uygun buldu. 31 Ocak'ta da Üsküdar Belediyesi'nin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, “içkili yer bölgesi” teklifini hazırlayıp belediye meclisine sundu. Teklifte, Emaar Square AVM'nin bulunduğu alanın, Akaysa AVM de dâhil edilerek “içkili...