29 / 03 / 2024

Emin Üstün inşaat sektörü

Emin Üstün inşaat sektörü

Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, “Ülke olarak dünyada yapacağımız dev projelerle sektörün tek hakim ülkesi olacağız” dedi.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Tasarruf Finansman Yasası Emin Üstün'ün en büyük hayaliydi!

Tasarruf finansman yasasının yürürlüğe girmesiyle yasanın çıkması için uzun seneer büyük çaba sarf eden, sektörün kurucusu merhum iş insanı A. Emin Üstün’ün hayali gerçek oldu.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

Yerli oto fabrikasının inşaatında 5 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında 5 bin kişinin istihdam edileceği açıklandı.

Yerli otomobil fabrikasının inşaatı 12 ayda bitecek!

TOGG’un sosyal medya hesabından fabrikanın inşaatında gelinen son nokta dron ile görüntülendi. Yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında da 5 bin kişinin çalışacağı belirtildi. 

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Eminevim'in acı günü! Emin Üstün vefat etti!

Hayatını, kurucusu olduğu Elbirliği Sistemi’ne, kalkınmaya ve bu ülkenin insanlarına hizmete adayan iş adamı, müteşebbis Emin Grup Onursal Başkanı Emin Üstün, 68 yaşında hayatını kaybetti...

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kavşak çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatı başladı!

Geçtiğimiz Mart ayında ihalesi gerçekleştirilen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları başladı.

15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaatında son durum!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi girişi karşısında yapımı süren 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Emin Üstün inşaat sektörü Haberi

Emin Üstün inşaat sektörü

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2023 hedeflerine yaptığımız yatırımlarla işsizlik oranındaki düşüşe katkı sağlayarak başlıyoruz. Bugün şirketlerimizde 2 bine yakın çalışanımız var ve bu her geçen gün artarak devam ediyor. Bunun devam etmesindeki en büyük nedenlerden biri de ekonomimizin düzgün bir şekilde devam etmesi. Ekonomimiz hız kesmeden ilerledikçe bizlerin yatırımları aynı doğrultuda artıyor ve bundan sonra da artacak" diye konuştu.


DAHA FAZLA YATIRIM DAHA FAZLA İŞ

Yatırımları daha fazla insana iş ve aş verecek doğrultuda planladıklarını kaydeden Üstün, "Tüm Türkiye'de şubelerimiz var Edirne'den Van'a kadar ülkemizde hiçbir bölgemizi ayırt etmiyoruz. Bu şekilde de 2023 hedeflerimizden biri olan bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak içinde elimizden geleni yapmış oluyoruz" dedi. Terör örgütlerinin Türkiye'de hep bir kaos ortamı yaratmaya çalıştıklarını...