25 / 04 / 2024

EMİTT Fuarı 2014 nerede

EMİTT Fuarı 2014 nerede

EMITT-Dogu Akdeniz Uluslararasi Seyahat ve Turizm Fuarı'na Yurtiçinden ve yurtdışından turizm sektörünün çeşitli dallarında hizmet eden birçok katılımcı fuara ilgi gösterirken, fuarın gözdesi Alanya İpeği oldu...

Merakla bekleniyordu deprem nedeniyle ertelenmişti! EMITT yeni tarihi açıklandı!

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen EMITT yeni tarihleri açıkladı. Peki EMITT’de neler var, bizleri neler bekliyor! İşte detaylar…

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Yataş'a Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı'ndan ödül!

Yataş Grup, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta gerçekleştirilen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda yeni tasarımlardan oluşan ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında Yataş standı "En Güzel Stant" kategorisinde ödüle layık bulundu.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Kızılcahamam Emıtt Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20'nci kez düzenlendi. Fuarda, Kızılcahamam'ın tanıtıldığı standa ilgi yoğun oldu. Bu yıl 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70'e yakın ülke katıldı.

Ankapark maketine EMITT 2016'da yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı'nda yer alan “Ankara” standında, Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli turizm projesi ANKAPARK'ın maketi, tüm ilgiyi üzerine çekiyor...

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

EMİTT Fuarı 2014 nerede Haberi

EMİTT Fuarı 2014 nerede

Yurtiçinden ve yurtdışından turizm sektörünün çeşitli dallarında hizmet eden birçok katılımcı fuara ilgi gösterirken, fuarın gözdesi Alanya İpeği oldu. 


Alanya Belediyesi fuara Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alara O telciler Derneği, Konakli Kongre Merkezinin de içerisinde olduğu bir standla katıldı. 


Alanya'da 150 yılı geçkin süredir yapılagelen ve son yıllarda Alanya Belediyesi'nin destekleriyle ve açmış olduğu kurslarla tekrar canlandırılan ipek dokumacılığı ve ipek kozasından yapılan yaka çiçekleri büyük ilgi gördü. Ziyaretçilerin beğenisine sunulan ürünler standda ilgi odağı oldu. 


Alanya Postası...