28 / 03 / 2024

Emlak Konut riva projesi ne zaman satışa çıkacak

Emlak Konut riva projesi ne zaman satışa çıkacak

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, yaklaşık 5 bin konuta denk gelen üç projeyi yakında satışa çıkaracaklarını söyledi.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Galatasaray ile Emlak Konut resmen yollarını ayırdı! 

Beykoz Riva ve Bakırköy Florya'daki arsalar üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut GYO arasında 2016 yılında imzalanan protokoller feshedildi....

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları!

Emlak Konut ve Yılmaz İnşaat güvencesiyle sarı kırmızılı takımın Riva'da arsanında inşa edilen Düşler Vadisi'nde satışlar devam ediyor. Peki Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları ne kadardan başlıyor?

Emlak Konut Düşler Vadisi Riva projesi!

Etap etap satışa çıkacak olan Emlak Konut Düşler Vadisi Riva projesi ön talep toplamaya devam ediyor...

Emlak Konut Riva parselleri yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Riva parselleri yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Riva ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da!

Emlak Konut Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da yapılacak. İhalenin birinci oturumuna Dap Yapı bünyesindeki Eltes İnşaat arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar TL teklifi ile ihaleye damga vurdu.

Emlak Konut Riva projesi ile Galatasaray uçacak!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumu 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Projenin ihale sonucunda ortaya çıkacak arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın olacak.

Emlak Konut Riva değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Riva değerleme raporunu yayınladı.

İşte Emlak Konut'un Galatasaray Riva projesi!

Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapıldı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri yayınlandı. İşte ilk görseller...

Emlak Konut’tan Riva ve Florya Projesi için 340 milyon TL!

Galatasaray'ın Mart Olağan Divan Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Emlak Konut’tan Riva ve Florya Projesi için gelen 340 milyon TL ile borçların ödendiğini belirten Başkan Dursun salon projesiyle ilgili de son durumu anlattı.

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerini ihale edecek!

Galatasaray Spor Kulübü, kulübün Florya ve Riva'daki arazileri üzerinde proje yapılması için Emlak Konut GYO ile bir protokol imzalamıştı. Dün Emlak Konut ile işbirliği yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi.

GS'nin Riva ve Florya arazileri için en uygunu Emlak Konut!

Riva ve Florya için yarın yapılacak genel kurul öncesinde 6 kişilik komisyon çalışmalarını bitirdi. Komisyon "Arsaların geliştirilmesinde işbirliği yapmak için en uygun vasıflara sahip tek kurumun Emlak Konut GYO olacağı düşünülmektedir" dedi.

Emlak Konut riva projesi ne zaman satışa çıkacak Haberi

Emlak Konut riva projesi ne zaman satışa çıkacak

Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına vatandaşın ilgisinin yoğun olduğunu söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, bu yıl içinde yeni ihale yapmayacaklarını belirtti.

Ancak yaklaşık 5 bin konuta denk gelen üç projeyi yakında satışa çıkaracaklarını söyleyen Hakan Gedikli, satışa çıkacak bu projeler arasında Galatasaray’ın Riva arazisindeki projesi ile Halkalı ve İzmir’deki projelerinin yer aldığını belirtti. Yeni Şafak gazetesinden Emine Açar'ın haberine göre, Gedikli, ihale edilmemiş arsa portföyünün ise 4.5 milyar lira olduğunu kaydetti. Şirket THY Gayrimenkul ile birlikte yapacağı 10 bin konutu içeren projeye de bu sene içinde start verecek. THY çalışanlarından kısa sürede 12 bin talebin oluştuğu projenin ilk etabında 4 ila 5 bin konut olacak.

Duran şantiyemiz yok, gecikme beklemiyoruz

Son dönemde sektöre yönelik olumsuz algının arttığı ve Emlak...