26 / 04 / 2024

emlak Tunceli

emlak Tunceli

Tunceli'de, çözüm süreciyle köye dönüşlerde artış olduğu bildirildi. Hüseyin Şimşek, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi kapsamında merkezi ile Mazgirt ilçesi arasında yürütülen Hıran Grup Köy Yolunda incelemelerde bulundu...

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Mahalle emlakçıları internette birleşti

Teknolojinin gelişmesiyle müşterilerini internete kaptıran mahalle emlakçıları, çareyi birleşmekte buldu.

Krizin vurduğu Dubai'de emlak fiyatları geriledi

Krizde umut bağlanan Körfez ülkelerinden de kötü haberler geliyor. Dubai'de emlak fiyatları hızla geriledi.

Emlak Konut GYO'dan 2 büyük kampanya!

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan Kent Plus Mimarsinan ve Selimpaşa Emlak Konutları için yeni bir kampanya başlatıldı.

Selimpaşa Emlak Konutları'nda 516 TL taksitle!

Emlak Konut GYO'nun Selimpaşa Emlak Konutları'nda fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor.

emlak Tunceli Haberi

emlak Tunceli

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında il merkezi ile Mazgirt ilçesi arasında yürütülen Hıran Grup Köy Yolunda incelemelerde bulundu.


Çalışmayla ilgili bilgi veren Şimşek, 30 kilometrelik yolun 25 kilometresinde bakım onarım çalışması yürüttüklerini belirterek, "Çalışmamız tamamlandığında özellikle yaklaşan kış mevsiminde 20’ye yakın köy ve turizm açısından önemli olan Bağın Kaplıcalarına ulaşımda rahatlama sağlamış olacağız" dedi.


 Şimşek, çözüm süreciyle çalışmaların hızlandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Huzurun olduğu yerde iş de oluyor. Vatandaşlarımızdan geri dönenler çok fazla, gelip ev yapıyorlar. Biz buraları şen gördükçe mutlu oluyoruz.  Bizim görevimiz vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Şu an daha gönül rahatlığıyla, huzur içerisinde çalışıyoruz. Hiçbir sıkıntı çekmedik ama şimdi daha özgürce rahat bir ortamda çalışmanın özelliği, güzelliği farklı oluyor.  Çalışmalarımız da arttı. Arkadaşlarımız...