26 / 04 / 2024

emlak vergileri 2. taksiti

emlak vergileri 2. taksiti

Emlak vergisine; Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm taşınmaz mallar tabi tutuluyor. Vergi mükellefleri, vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor. Peki, emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014 ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksit ne zaman 2022?

Gayrimenkul sahipleri mükellefi oldukları emlak vergisinin ilk taksitini 31 Mayıs'a kadar ödüyor. Peki, emlak vergisi 2. taksit ne zaman 2022?

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Milyonlarca ev sahibi emlak vergisinin nasıl ödeneceğini araştırıyor...

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sona eriyor!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sona eriyor. Milyonlarca mükellef, emlak vergisinin nasıl ödeneceğini araştırıyor...

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 2 gün sonra sona eriyor!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 2 gün sonra sona eriyor. Milyonlarca mükellef, emlak vergisinin nasıl ödeneceğini araştırıyor...

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra sona eriyor!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra sona eriyor. Milyonlarca mükellef, emlak vergisinin nasıl ödeneceğini araştırıyor...

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 5 gün sonra sona eriyor!

Türkiye'de milyonlarca mükellefi yakından ilgilendiren emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri bu ayın 1'inde başlamıştı. Emlak vergisinde ikinci taksit dönemi 5 gün sonra sona eriyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 7 gün sonra sona eriyor!

Türkiye'de milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri 1 Kasım tarihinde başlamıştı. Emlak vergisinde ikinci taksit dönemi 7 gün sonra sona eriyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman sona erecek?

Emlak vergisi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 30 Kasım’a kadar yapılabilecek" şeklinde konuştu.

Emlak vergisinin 2. taksitleri ne zaman ödenecek?

Emlak vergisi ödeyecek mükellefler detayları araştırmaya başladı. Her sene iki taksit şeklinde ödenen vergi borcu geri sayım başladı. Peki, emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi 2. taksitleri ne zaman ödenecek?

Emlak vergisi 2. taksit 2021!

Belediyelere ödenen emlak vergileri yılda iki kere eşit halde ödeniyor. Emlak vergisi ödeme zamanı ne zaman? İşte emlak vergisi 2. taksit 2021 dönemi...

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak konutları 2. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

emlak vergileri 2. taksiti Haberi

emlak vergileri 2. taksiti

Emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014!

Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm taşınmaz mallar emlak vergisine tabi tutuluyor. Vergi mükellefleri, vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor.


Ödenecek vergi tutarı, taşınmazın değerine, türüne ve bağlı olduğu belediyeye göre değişkenlik gösteriyor. Arsa, arazi, mesken ve işyerlerinin emlak vergisi oranı farklı hesaplanırken; büyükşehir belediyelerinde de vergi yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor.


Emlak vergisi muafiyetleri..

Emlak vergisi ödemelerinden 200 metrekareyi geçmeyen tek meskene sahip; Başka bir geliri olmayan;

Emekliler, 

Özürlüler, 

Gaziler,

Şehitlerin dul ve yetimleri, 

Hiçbir geliri olmayan işsizler, 

Ev hanımları vergiden muaf tutuluyor.


Emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014!

Yukarıda da belirttiğimiz gibi emlak vergisi iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Verginin ilk taksitleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor. İkinci taksitler ise Kasım ayında ödeniyor.


Buna göre 2014 yılının emlak vergileri 2. taksiti ödemeleri Kasım...