25 / 04 / 2024

emlak vergisi internetten ödeme

emlak vergisi internetten ödeme

TBMM'de onaylanan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında emlak vergisi borcunun elektronik ortamdan sorgulanmasının ve ödenmesinin önü açıldı. 

İnternetten emlak vergisi ödeme 2021!

Türkiye sınırlarında yer alan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödeniyor. Emlak vergisi mükellefiyeti, taşınmaza sahip olunan yıl başlıyor ve elden çıkarılan zamana kadar sürüyor. 

Emlak vergisi online ödeme İstanbul 2021!

Türkiye sınırları içinde yer alan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödeniyor. Ev sahipleri vergileri online ödeyebiliyor. İşte emlak vergisi online ödeme İstanbul 2021...

Emlak vergisi sorgulama 2021!

Emlak vergisi mükellefleri 2021 yılında ne kadar vergi ödeyeceğini merak ediyor. Peki, emlak vergisi sorgulaması nereden yapılır? İşte emlak vergisi sorgulama 2021...

Emlak vergisi ödeme 2021 online!

Emlak vergisi 2. taksit ödeme dönemi yaklaşırken, vatandaşlar online ödeme işlemlerini araştıyor. İşte emlak vergisi ödeme 2021 online...

Emlak vergisi internetten ödeme işlemleri!

Taşınmaz mal sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde 2. taksit ödemeleri Kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Ödemeler internetten de yapılabiliyor. İşte emlak vergisi internetten ödeme işlemleri..

Emlak vergisi internetten kredi kartı ile ödeme!

Kimi mükellefler vergi ödemeleri için belediyeye gidecek bir vakit bulamıyor. Peki, belediyeye gitmek istemeyen mükellefler vergilerini internetten ödeyebilir mi? Emlak vergisini internetten kredi kartı ile ödemek mümkün mü?

Emlak vergisini internetten nasıl yatırabilirim?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi belediyeye gidilerek ya da internet üzerinden online bir şekilde ödenebiliyor. Peki, "Emlak vergisini internetten nasıl yatırabilirim?" diyorsanız işte yanıtı..

Emlak vergisi e-ödeme işlemleri!

Emlak vergisi borcu, taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Ayrıca PTT havalesi ile ve internet üzerinden de ödeme yapılabiliyor. Peki, vergi internetten nasıl ödenir? İşte emlak vergisi e-ödeme işlemleri..

Emlak vergisini nasıl ödeyebilirim?

2014 yılı içerisinde taşınmaz mal satın alanlar dahil tüm taşınmaz mal sahiplerinin emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki, siz de yeni taşınmaz satın aldıysanız ve "Emlak vergisini nasıl ödeyebilirim?" diyorsanız işte yanıtı..

Emlak vergisini online ödeme!

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken emlak vergisi senede 2 eşit taksit halinde verilebiliyor. Verginin taksitleri, internet üzerinden de ödenebiliyor. İşte emlak vergisini online ödeme işlemleri..

İnternetten emlak vergisi ödenir mi?

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisi, her yıl iki eşit taksit halinde ödeniyor. Vergi ödemeleri, taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeye yapılıyor. Peki, internetten emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergilerini internetten ödeme!

Emlak vergisi borcunuz olduğunu ancak ödeme yapmanız gereken belediyenin ise uzak olduğunu farz edelim. Emlak vergilerini internetten ödeme nasıl oluyor? İşte emlak vergisi ile ilgili sorularınızın yanıtı...

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir?

Emlak vergileri, bilindiği üzere gayrimenkullerin bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Emlak vergisi internetten ödenir mi? Hangi belediyeler "e-belediye" sistemini kullanıyor? İşte emlak vergisi internetten ödeme bilgileri...

Emlak vergisi online ödeme!

Emlak vergisi ödemeleri gayrimenkullerin bağlı olduğu belediyeye gidilerek yapılıyor. Ancak kimi belediyelerde vergi, internet üzerinden ödenebiliyor. Emlak vergisi online ödeme konusu ile ilgili detaylar haberimizde...

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

Emlak vergisi internetten nasıl yatırılır?

Mart ayında başlayan emlak vergisi 1. taksit dönemi devam ediyor. Ödemesini online olarak yapmak isteyenler "Emlak vergisi internetten nasıl yatırılır?" sorusunun yanıtını araştırıyor...

İnternetten emlak vergisi ödeyenlere 'güvenlik' uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın valiliklere emlak vergisi sorgulamalarında yaşanan dolandırıcılıkları kapsayan bir genelde gönderdi.

İnternetten emlak vergisi nasıl ödenir 2021?

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Kasım ayında sona erecek ikinci taksit ödemeleri de internetten ödenebiliyor. Peki internetten emlak vergisi nasıl ödenir 2021? İşte tüm merak edilenler...

İnternetten emlak vergisi ödeme 2021!

Türkiye sınırlarında yer alan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödeniyor. Emlak vergisi mükellefiyeti, taşınmaza sahip olunan yıl başlıyor ve elden çıkarılan zamana kadar sürüyor. 

Emlak vergisi yapılandırma internetten başvuru 2021!

Vergi, prim ve ceza gibi borçları kolayca kapatma imkanı için başvurular devam ediyor. Emlak vergisi borçluları araştırmalara başladı. Peki emlak vergisi yapılandırma internetten başvuru 2021 nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

İnternetten emlak vergisi ödeme 2017!

Emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs'a kadar ödeniyor. Ödemeler internet üzerinden de yapılabiliyor. İşte internetten emlak vergisi ödeme 2017 işlemleri..

2017 emlak vergisi sorgulama!

2017 Emlak vergisi ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. Mükellef vergi borçlarını internetten sorgulama işlemi yaparak öğrenebiliyor. İşte 2017 emlak vergisi sorgulama işlemleri..

Emlak vergisi internetten ödeme işlemleri!

Taşınmaz mal sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde 2. taksit ödemeleri Kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Ödemeler internetten de yapılabiliyor. İşte emlak vergisi internetten ödeme işlemleri..

Kırklareli'de emlak vergisi ödemeleri internetten yapılabiliyor!

2015 yılı Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri Kırklareli Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşların ödemelerini internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak da ödeyebilecek.

Şehzadeler'de emlak vergisi ödemeleri internetten yapılabiliyor!

2015 yılı Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabiliyor.

Emlak vergisi internet vergi dairesi!

1319 sayılı Kanun gereğince, taşınmaz mal sahipleri emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, belediyeye gitmek istemeyen mükellefler vergilerini internetten ödeyebilir mi? Emlak vergisi internet vergi dairesinden nasıl ödenir?

emlak vergisi internetten ödeme Haberi

emlak vergisi internetten ödeme

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek onaylandı. Bu kapsamda, Emlak Vergisi Kanunu'nda da yeni düzenleme yapıldı. 

ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI 

29 Temmuz 1970 tarihinde yayınlanan 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu'nun 30'uncu maddesinin sekizinci fıkrası değişti. Yeni değişiklik ile emlak vergisi borcunun elektronik ortamdan sorgulanmasının ve ödenmesinin önü açıldı. 

VERGİ BORCU OLAN BİNA DA ARAZİ DE SATILAMAYACAK

Kanun kapsamında ayrıca miras, mahkeme kararı, cebri icra, kamulaştırma halleri ile özel kanunlarda öngörülen diğer durumlar hariç emlak vergisi borcu olan bina ve arazinin devir ve ferağı gerçekleştirilmeyecek.

İNTERNETTEN BİLDİRİM

29/7/1970 tarihli ve 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanununun 30 uncu maddesinin sekizinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirildi: 

“Tapu müdürlükleri, bina ve arazinin devir ve ferağında tapu ve kadastro harcının matrahında dikkate...