24 / 04 / 2024

Emlakjet akademi eğitimleri

Emlakjet akademi eğitimleri

İş ortağı olarak gördüğü emlak ofislerinin gelişimine destek olmak amacıyla ‘Emlakjet Akademi’yi kurarak sektöre yatırım yapan Emlakjet, başlattığı eğitim ve panel atağını İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 etkinlik ile tamamladı.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Bakanlık resmen duyurdu! Dar gelirli ailelere para desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlar için 1150 liraya kadar çıkan kira yardımı verecek. Aynı zamanda çocuklarının eğitimleri içinde ek yardımlar yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

İBB'den geniş çaplı deprem tatbikatı!

İBB, depreme hazırlık seferberliğine, farkındalık eğitimleri ve geniş çaplı deprem tatbikatlarıyla devam ediyor. İlki, İBB Bakırköy Hizmet Binasında düzenlenen tatbikat, üst düzey koronavirüs önlemleri eşliğinde yapıldı. Depremin tetikleyebileceği yangın ve olası saldırı senaryolarının işlendiği tat

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

ÇEİS’te 'Dijital Eğitim' dönemi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), sektördeki işgücü niteliğini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri Covid-19 salgını döneminde dijitale taşıdı. 

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği eğitimleri başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği'nin içeriğinin anlatıldığı uzaktan eğitimlerinin başladığını duyurdu.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Aristo Akademi Kira Hukuku Eğitimi 21 Mart'ta!

Aristo Akademi, kira hukuku kapsamında eğitim düzenliyor. Eğitimde, 'Kira bedelinin belirlenmesi ve uyarlaması','Kira sözleşmesinin sona ermesi' , 'AVM kiralamalarında yaşanan hukuki sorunlar',gibi konular ele alınacak...

Emlakjet akademi eğitimleri Haberi

Emlakjet akademi eğitimleri


İş ortağı olarak gördüğü emlak ofislerinin gelişimine destek olmak amacıyla ‘Emlakjet Akademi’yi kurarak sektöre yatırım yapan Emlakjet, başlattığı eğitim ve panel atağını İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 etkinlik ile tamamladı. 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve 225 emlakçıyla biraraya gelinen panel ve eğitimlere Epos Değerleme Kurucu Ortağı Neşecan Çekici, Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı ve Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı

 

Gittigidiyor.com, Kariyer.net, Sigortam.net ve Arabam.com gibi önde gelen 11 web sitesinin sahibi olan risk ve girişim sermayesi platformu iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, ‘yeni nesil emlak bulma sitesi’ olarak yerini aldığı sektörü bir adım öne taşıyacak bir eğitim atağı başlattı.

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından biri olan emlak ofislerini...