26 / 04 / 2024

emlakkulisi.com sektör buluşmaları

emlakkulisi.com sektör buluşmaları

Emlakkulisi.com sektör buluşmalarına katılan Akyapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş, insanların artık gayrimenkule ulaşamadığını söyledi...

Oya Zingal: Körfezli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi azaldı!

Emlakkulisi.com sektör buluşmalarına katılan Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal, Katarlı yatırımcılar için, Türkiye'nin radardan çıktığını ifade etti...

Can Özçiçek: Yeni proje geliştirmede ihtiyatlı olmalıyız!

Propa İnşaat CEO'su Can Özçiçek, Emlakkulisi.com sektör buluşması toplantısında, yeni dönemde konut sektöründe dikkat edilmesi gerekenleri söyledi...

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

İnşaatta gelecek 30 yılın konusu: Dijitalleşme ve yeşil dönüşüm!

ODE Yalıtım ve DÜNYA Gazetesi’nin desteği, Türkiye İMSAD, İNDER, TürkMMMB ve İVKAD’ın katkıları ile gerçekleştirilen ilk etkinlik, “İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler” ana temasıyla düzenlendi. ‘Sektör Buluşmaları’nın ilk etkinliğinde inşaat sektörü değerlendirildi.

İnşaat sektörü 2021'in ikinci yarısından umutlu!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet tarafından düzenlenen ‘Sektör Buluşmaları’ ekinlikleri gerçekleşti. Etkinlikte sektör temsilcileri 2021'nin ikinci yarısı için beklentilerini dile getirdi. 

TÜRKONFED İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler toplantısı yarın!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet, ‘Sektör Buluşmaları’ etkinlik serisine başlıyor...

İstanbul'da 72 bin bina yenileniyor!

"Sabah 35. Yaş Sektör Buluşmaları"na video mesaj gönderen Murat Kurum, ülke genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kurum, konuşmasında 80 bin konutun dönüşeceğini dile getirdi.

Murat Kurum'dan dar gelirli ailelere sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Sabah 35. Yaş Sektör Buluşmaları"nda yaptığı konuşmasında dar gelirli vatandaşlar için on binlerce sosyal konut inşa edildiğini söyledi. 

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Workindo'dan Kovid-19 sonrası inşaat sektörü raporu! 

İnşaat sektörüne özel iş-personel-taşeron bulma platformu Workindo.com, sektörün teşvik paketleri ve hukuksal süreçlerine ilişkin rapor hazırladı...

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi Gülfisar Yörük hayatını kaybetti...

emlakkulisi.com sektör buluşmaları Haberi

emlakkulisi.com sektör buluşmaları

Kira çarpanlarının artık 300'lere geldiğini belirten Akyapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş, insanların artık gayrimenkule ulaşamadığını ifade etti.


Olkan Güneş, "İnsanlara gayrimenkulü ulaştırmalıyız. Maaşını artıramayacağımıza  göre, bazı şeyleri kısmalıyız. " şeklinde konuştu.



Akyapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş'in açıklaması şu şekilde;


Gayrimenkulde şuanda ulaşılabilir sınırları geçtik malesef. Her bölgenin kendine münhasır bir fiyatı olmakla beraber bu fiyatın yatırım değeri insanların nazarında, yukarıda kalıyor. Halkalı bölgesine baktığımız zaman konut stoku anlamında yaklaşık 300 aya geliyor. Ben bununla 2-3 yerde daha karşılaştım ama nihayetinde tüketici şuna bakıyor. Oradaki gayrimenkul yatırımı sağlam mı? Orayı sürekli kiraya verebiliyor mu? Kira getirisi oluyor mu? Benim nacizane teorim bunun 250 ayın çok çok üstünde olduğu, 300 aya kadar geldiği yönünde.


Bir gerçek var. İnsanlar artık gayrimenkule ulaşamıyor....