20 / 04 / 2024

en büyük gayrimenkul şirketi

en büyük gayrimenkul şirketi

Seyrantepe ihalesinin galibi Talu, finansmanda zorlanınca ABD'nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden Crescent Heights ile ortaklık için TOKİ'ye başvurdu.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Ziraat GYO'dan son yılların en büyük halka arzı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son yılların en büyük halka arz işlemini gerçekleştirdi. 

Ziraat GYO'dan son zamanların en büyük halka arzı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son zamanların en büyük halka arzını yapacak. Böylece Ziraat GYO'nun özkaynak büyüklüğü 7 milyar TL'ye ulaşacak. aynı zamanda Ziraat GYO kiralık gayrimenkullerden 2020'de 63,4 milyon TL kira geliri elde etti.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

İspanya'nın en büyük gayrimenkul satışı yapıldı!

İspanyol Santander bankası 12 milyar dolar değerindeki mülklerini Amerikalı Blackstone Grubu'na sattı. İşlem, İspanya tarihinin en büyük mülk satışı olarak gösterildi.

Trabzon'da gayrimenkul satışında en büyük pay Yomra'nın!

Körfez ülkelerinden gelen turistlerin Türkiye'deki ilk adreslerinden biri olan Trabzon'da, son yıllarda konut ve gayrimenkul satışından en büyük payı Yomra ilçesi aldı.

Avustralya'da dünyanın en büyük gayrimenkulü 325 milyona satışta!

Avustralya'da yer alan ve bir çok ülkeden bile daha büyük olan dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA, Türkiye'nin en büyük ofisini kuruyor!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor!

Yurtiçinde ard arda alışveriş merkezi yatırımlarını açıklayan Esas Gayrimenkul yurtdışındaki yatırımlarına hız verdi. New York'taki otelini 2016'da bitirecek Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor.

Kartal'ın 5 büyük gayrimenkul firması Kartal Bölge Platformu'nu kurdu!

İstanbul en değerli bölgelerinden biri olarak değerlendirilen Kartal’da projeleri olan 5 büyük gayrimenkul markası bir araya gelerek ‘Kartal Bölge Platformu’nu kurdu..

En büyük tapu adet satışı 2014 yılında yapıldı!

Nisan 2013 tarihinden bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren dünyanın ilk ve en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, Türkiye'deki faaliyetleri ve önümüzdeki dönem hedeflerini düzenlediği toplantıda açıkladı.

en büyük gayrimenkul şirketi Haberi

en büyük gayrimenkul şirketi


Uzun bir pazarlık sürecinin ardından Alke İnşaat ortak girişimi ile Seyrantepe ihalesini kazanan ünlü Mimar Eren Talu, finansman sıkıntısını yurtdışından ortak getirerek çözmeyi deniyor. Talu, ABD'nin en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Crescent Heights ile yaptığı görüşmeler olumlu karşılanınca, şirketi projeye dahil etmek için TOKİ'ye başvuruda bulundu.


KÂRIN YÜZDE 35'İ


Konut, rezidans, otel ve ticari gayrimenkul alanlarında uzman olarak değerlendirilen Crescent Heights'a kârının yüzde 35'ini öneren Talu, şimdi TOKİ'den gelecek kararı bekliyor. Toplu Konut İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, ortaklığa sıcak bakılıyor. ABD'li şirketin sigorta ve borç durumlarını inceleme altına alan TOKİ'nin finansal anlamda uygun görmesi halinde yakın zamanda Talu-Alke ortak girişimine Crescent Heights da dahil olacak.


TOKİ...