28 / 03 / 2024

Endless Offices

Endless Offices

Emlak sektöründe son dönemde yeni trendler dikkat çekiyor. Emlak sektörünün yeni gözdesi sanal ofisler ofis maliyetlerini yüzde 80 oranında aşağı çekiyor.

Emlak sektöründe yeni trend: Sanal ofisler!

Endless Group bünyesi altında faaliyet gösteren Endless Office özellikle evden çalışmaya başlayan aynı zamanda kurumsal bir ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere stopajsız, prestijli adreslerde ofis sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler!

Türkiye’de ofis sektörü her geçen gün büyüyor. Ofis kiralarındaki artış ile birçok şirket hazır ofislere yöneldi. Endless Offices Genel Müdürü Gökmen Özdemir, hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu.

Venezia Mega Offices'lerde kaçırılmayacak fırsat!

Gaziosmanpaşa’da bulunan Venezia Mega Offices, yıl sonuna özel fırsatlarla yeni alıcılarını ve kiracılarını bekliyor. İstanbul’un en fazla ziyaretçi alan alışveriş merkezi ile iç içe olan ofisler 1.800 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanıyor.

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Amerikan Emlakçılar Derneği Küresel Elçisi, Lead Consulting Group CEO’su Onur, "Florida’da Tiffany Offices ile Türk girişimcisine Amerika’da iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi...

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa iletişim!

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa projesinde ofis ve dükkanlar yer alıyor. Cityist Offices projesii, Piyalepaşa İstanbul'un karşısında yükseliyor...

Cityist Offices Piyalepaşa projesi geliyor!

Piyalepaşa Meydanı üzerinde hayata geçirilen Cityist Offices projesi ofis, dükkan ve mağazalardan oluşuyor. Cityist Offices, Meydanbey ve Pam Yapı tarafından inşa ediliyor.

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi, Dilek Görgeç ve Tarık Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat!

Bursa İl'i Nilüfer İl' i Özlüce'de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat listesi kapsamında ofisler 220 bin TL' den başlıyor.

Bursa Elite Offices Özlüce'de teslimler Haziran 2017'de!

Öndül Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dükkan ve ofisler yer alıyor. Proje 110 adet ofisten oluşuyor. Bursa Elite Offices Özlüce'de teslimler Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

Endless Offices Haberi

Endless Offices

Dünyanın her yerinde köklü bir değişimin kapılarını aralayan sanal ofis konstepti, emlak sektörü temsilcilerinin de yeni gözdesi. Ofis kiraları, stopaj, fatura giderleri derken maliyet yükünün altında ezilen emlak sektörü de sanal ofislere kaymaya başlıyor. 

Araştırmalara göre, 2020 yılında Türkiye’deki işgücünün yüzde 70’i ofis dışında çalışacak. Bir ofis için ödenmesi gereken, depozito, elektrik, su, doğalgaz, personel ücreti maliyetlerini ortadan kaldıran sanal ofisler, fiziki ofislere nazaran  büyük ölçüde tasarruf sağlıyor. Düşük maliyet ve prestijli iş adresi, telefon, kargo işlemleri gibi özelliklerle dikkat çeken sanal ofis konsepti, her sektörden ihtiyacı karşılayabilecek bir yapı haline gelmiş durumda.

Endless Offices Genel Müdürü Gökmen Özdemir, sanal ofis sektörünün gözle görülür bir hızla büyüdüğünü ve sanal ofislerin, 5 yılda fiziki ofise ihtiyaç duymayan bir çok iş kolunun kurtarıcısı...