25 / 04 / 2024

Epique Island satış ofisi

Epique Island satış ofisi

Bodrum Epique Island iletişim numarası 0212 259 00 00 olarak belirlendi. Aksoy İnşaat imzası taşıyan projede villaların büyüklükleri 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiyor.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Sandra Bullock, ABD'deki evini 36 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Sandra Bullock, ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Tybee Island’da bulunan evini 6.5 milyon dolar’a (yaklaşık 36 milyon TL) satışa çıkardı.

Bodrum'daki Epique Island projesine 30 milyon TL'lik peyzaj!

Aksoy Holding, Epique Island projesinin peyzaj bütçesi ile dikkat çekiyor. Epique Island'da 30 milyon TL'lik peyzaj ihalesi yapıldı.. 

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Epique Island projesinde yeni gelişme!

Bodrum Yalıkavak'ta Tilkicik koyuna yapılması planlanan, yargının da ÇED raporu olmadığı için "dur" dediği "Epique Island" marina ve kıyı dolgu düzenlemesinde yeni gelişme daha yaşandı. 

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...

Epique Iceland'ın yüzde 30'u satıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Bodrum Epique Island 2017'de açılacak!

Epique Island “Yalınayak Lüks” yaşam tarzı ile kapılarını 2017 yazında Bodrum Tilkicik Koyu’nda açmaya hazırlanıyor.

Epique Island satış ofisi Haberi

Epique Island satış ofisi

Konutların 3 odalı, 4 odalı ve 5 odalı olarak tasarlandığı Epique Island Bodrum'da teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçiriliyor.


Yapımına bu yıl başlanan Bodrum Epique Island iletişim için 0212 259 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede toplam 75 adet konut bulunuyor. 


Muğla Epique Island'ta açık havuz, barlar, deniz havuzu, butik otel, plajlar, çocuk kulübü, marina, heliport, restoran, fitness, spa gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Epique Island Villaları Muğla Bodrum'daki Tilkicik Koyu’nda hayata geçiriliyor. Aksoy İnşaat imzası taşıyan projede konutların alanları minimum 513 metrekare, maskimum 738 metrekareden meydana geliyor. 


Bodrum Epique Island iletişim

Tel: 0 212 259 0000

Web: http://www.aksoy.com/

Özge...