27 / 04 / 2024

era norm

era norm

‘ Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama ’ alanında Türkiye’ye yeni bir anlayışı getiren ERA Türkiye, ofis ağını hız kesmeden genişletmeye devam ediyor. ERA Türkiye ERA NORM'u Kartal'da açtı.

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gülşade Aydemir, ERA Türkiye'nin İş Geliştirme Yöneticisi oldu!

ERA Gayrimenkul, sektörün deneyimli ismi Gülşade Aydemir'i ailesine kattı. Özellikle ticari gayrimenkul konusunda uzman olan Aydemir, bundan böyle ERA Türkiye'de Franchise ve İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapacak.

Era Yapı'dan standartları değiştirecek projeler!

Nitelikli ve lüks kentsel dönüşüm projelerine imza atma amacı ile Mtb Proje ile Nish 34 mimarlığın ortak girişimi olarak kurulan Era Yapı, dönüşüm ile ilgili çoğu standartları değiştirecek projeler geliştiriyor.

Ağaoğlu ve ERA işbirliğinde ilk satış yapıldı!

ERA Türkiye, geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı yapıldı.

ERA Türkiye 4 yeni ofisle anlaştı!

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA Türkiye'den KTTC'de dev organizasyon!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti.

Era Seyahat Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Seyahat Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Fuad Malıkov Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Fatih, Emin Sinan Mahallesi, Evkaf Sokak'ta kuruldu.

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

era norm Haberi

era norm

Türkiye’de gayrimenkul alanında  ‘Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama’ ilkesini kendisine prensip edinen ERA Türkiye, İstanbul Anadolu Yakası’nda bir ofisi daha hizmete aldı. 31. ofisini açan ERA Türkiye’nin en yeni ofislerinden ERA NORM, Kartal bölgesinde faaliyet gösterecek.

2015 sonunda 100 ofise ulaşmayı hedeflediklerini ileten ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “ERA NORM  ile birlikte şu anda 31 olan franchise ofis sayımızı 2014 sonunda 40’a çıkaracağız. Bunun yanında şirketimiz Türkiye’nin dört bir yanında verdiği seminerler vesilesiyle sektör profesyonelleriyle buluşmaya devam edecek. ERA Türkiye ile eğitime yatırım yapanın ve farklı olanın  franchising sistemi sayesinde başarılı olmasının yüzde 100 garantili olduğunu söyleyebiliriz.” diye konuştu.

Hızla büyüyen franchise sektöründe dünyadaki en önemli markalardan birinin parçası olmanın gururunu yaşadığını ileten ERA NORM Broker’ı Şenol Kıral, “Değişik sektörlerde edindiğim farklı tecrübeleri...