16 / 04 / 2024

ERA Türkiye ofis projesi

ERA Türkiye ofis projesi

‘ Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama ’ alanında Türkiye’ye yeni bir anlayışı getiren ERA Türkiye, ofis ağını hız kesmeden genişletmeye devam ediyor. ERA Türkiye ERA NORM'u Kartal'da açtı.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Spotify Türkiye'de ofis açacak!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun yayın lisansı olmaması nedeniyle uyarıda bulunduğu Spotify, lisans almaya ve Türkiye'de ofis açmaya karar verdi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Türkiye’deki ofis pazarı nereye gidiyor?

Türkiye ofis piyasasını şekillendiren üç kentin toplam A sınıfı ofis stoku 8,5 milyon metrekareyi buluyor. Bunun da 2023’e kadar 11 milyona ulaşacağı tahmin ediliyor.

RE/MAX Türkiye 2019'da 40 ofis açacak!

Gayrimenkul danışmanlığı şirketi RE/MAX Türkiye, 2019'da 40 ofis açacak. Böylece en az bin gayrimenkul danışmanı daha ekibe dahil edilecek. Franchise giriş bedeli büyük şehirlerde 32 bin dolar, küçük şehirlerde ise 16 bin dolar seviyelerinde bulunuyor.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Türkiye ofis projesi Haberi

ERA Türkiye ofis projesi

Türkiye’de gayrimenkul alanında  ‘Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama’ ilkesini kendisine prensip edinen ERA Türkiye, İstanbul Anadolu Yakası’nda bir ofisi daha hizmete aldı. 31. ofisini açan ERA Türkiye’nin en yeni ofislerinden ERA NORM, Kartal bölgesinde faaliyet gösterecek.

2015 sonunda 100 ofise ulaşmayı hedeflediklerini ileten ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “ERA NORM  ile birlikte şu anda 31 olan franchise ofis sayımızı 2014 sonunda 40’a çıkaracağız. Bunun yanında şirketimiz Türkiye’nin dört bir yanında verdiği seminerler vesilesiyle sektör profesyonelleriyle buluşmaya devam edecek. ERA Türkiye ile eğitime yatırım yapanın ve farklı olanın  franchising sistemi sayesinde başarılı olmasının yüzde 100 garantili olduğunu söyleyebiliriz.” diye konuştu.

Hızla büyüyen franchise sektöründe dünyadaki en önemli markalardan birinin parçası olmanın gururunu yaşadığını ileten ERA NORM Broker’ı Şenol Kıral, “Değişik sektörlerde edindiğim farklı tecrübeleri...