24 / 04 / 2024

erciş belediyesinin yeni binası nerede

erciş belediyesinin yeni binası nerede

Van'ın Erciş Belediyesi eş başkanları Diba Keskin ile Abdurrahman Çağan, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü görevlileri ile birlikte inşaat devam eden yeni belediye binasında incelemelerde bulundu.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van Erciş 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Erciş 2020 projesindeki 400 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

TOKİ'den Van'a 177 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Başkale'de 69 adet, Çaldıran'da 49 adet ve Erciş'te 59 adet yeni konut inşa edecek.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi dükkanlarında sona gelindi!  

Gölcük Belediyesinin en prestijli yatırımları arasında yer alan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bakan Kılıç'a temeli atılan hizmet binası hakkında bilgi verdi.

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

Van Erciş Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Erciş'te inşa edilen yeni hastanenin inşaatını inceledi. TOKİ tarafından hayata geçirilen hastanenin 2017 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Sakarya yeni giriş kapısına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, büyükşehir belediyesinin hayata geçirdiği şehrin yeni giriş kapısında incelemelerde bulundu.

erciş belediyesinin yeni binası nerede Haberi

erciş belediyesinin yeni binası nerede

Erciş-Ağrı karayolu üzerinde bulunan yeni belediye binasını gezerek inşaat çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan eş başkanlar, yapım aşamasında bütün yetkilerin TOKİ'de olması nedeniyle binanın yapımına herhangi bir müdahalede bulunamadıklarını belirterek, böylesi lüks bir binanın ise Erciş için çok da gerekli olmadığını ifade ettiler. 


2012 yılında inşaatına başlanan yeni belediye binasının Haziran 2015'te Erciş Belediyesi'ne teslim edileceğini de belirten Eş Başkan Keskin, "Geçmiş dönem belediye yönetiminin kuruma ait farklı yerlerdeki 55 dönüm gayrimenkulü karşılığında TOKİ'ye yaptırdığı işlerden biri olan yeni belediye hizmet binasının son eksikleri gideriliyor. Erciş, içinde bulunduğu kentsel dönüşüm çıkmazında. Erciş ekonomik ve psikolojik olarak kan ağlıyorken, belediye arazilerine karşılık yapılan bu binanın lüks olmasının bizce bir anlamı da yok. Bir taraftan dönüştürülmesi gereken bina yığınlan ve...