27 / 04 / 2024

Erdal Arıkan bingöl

Erdal Arıkan bingöl

Erdal Arıkan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Erdal Arıkan kimdir? Erdal Arıkan hangi işlere imza attı?

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Bingöl Yedisu'da kerpiç yapılar yıkıldı!

Bingöl'de dün saat 17:24'te merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğündeki depremin etkisi, gün ağarınca göz önüne çıktı. Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde depremde birçok kerpiç yapı yıkıldı...

Bingöl'deki hasar tespit çalışmaları 3 güne kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bingöl'deki depremle ilgili olarak, "En geç 3 güne kadar hasar tespit çalışmalarını tamamlıyor olacağız" dedi.

Bingöl'de kentsel dönüşümde ilk aşama başladı!

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin hayata geçirilmesi için hak sahiplerinin muvafakat vermesi gerektiğini söyleyen ingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, "Projemizin hayata geçirilmesinde noktasında ilk aşamayı gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

CHP Bingöl İl Başkanı Bazencir, kentsel dönüşüm projesinin hak sahiplerini mağdur ettiğini söyledi. Bazencir, “Hak sahiplerinin mağduriyetlerini dile getiriyor ve hatta çaresiz kaldıklarını belirtiyoruz” dedi.

Erdal Arıkan: İmarda radikal kararlar alındı!

İmar alanında radikal kararlar alındığını kaydeden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, imarda hiçbir yanlış uygulamanın hayata geçmesine izin vermediklerini kaydetti.

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Erdal Arıkan bingöl Haberi

Erdal Arıkan bingöl

Erdal Arıkan, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü görevini yürütüyordu. 2010'da Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'nın, Kilis İl Spor Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü'ne Erdal Arıkan getirildi.

Arıkan'ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaptı.

Erdal Arıkan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak...