25 / 04 / 2024

Erdal Usta

Erdal Usta

Zirvesan İnşaat Metal Makina Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ali Osman Ayvaz ve Erdal Usta ortaklığıyla kuruldu...

İlhan Erdal: Konut faiz oranlarında düzenleme yapılmalı!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, yükselen faiz oranlarının konuta olan talebi düşürdüğünü söyledi..

Hasan Tahsin Usta: Dönüşümle önümüzdeki 100 yılı planlıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 7 dev kentsel dönüşüm projesi, 2. Emlak Zirvesi´nde tanıtıldı. Uluslararası zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün öncü ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ali Baki Usta: Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta gayrimenkul sektörüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, "Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde" dedi.

Trabzon Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nda son durum!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Belediye Meclisi’nin 4 ay önce AVM ve rezidans inşası için projelendirdiği ilçe merkezindeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın satışı, bölge idare mahkemesi tarafından durduruldu.

Erdal Bahçıvan: Sanayi tesisleri taşınmamalı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin aylık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, “Sanayicinin sorunları çözülmeli ki, nitelikli üretime ağırlık versin” dedi.

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor!

25 dönümlük alanda hayata geçirilen Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor.

Erdal Ata'dan belediyelere uyarı!

Kentteki çarpık yapılamadan memnun olmadığı dile getiren Hatay Valisi Erdal Ata, "imar planlarında belediyelerden ricam halkımızın her türlü sosyal donatılarını da içine koyarak ona göre planlamalar yapılmasıdır” dedi.

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı 8 Haziran'da açılacak!

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı, 8 Haziran Perşembe günü açılıyor. Parkın içinde ayrıca Muratpaşa Belediyesi Nikah İşleri Müdürlüğü, nikah salonu da yer alıyor.

Erdal Sarı kimdir?

Niğde Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı kimdir? Erdal Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ali Baki Usta: Yap-Sat değil, Yap-Yaşat felsefesini benimsiyoruz!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Gerçek insan ihtiyaçlarına odaklanarak, sadece bina inşa etmenin ötesinde, uzun yıllar sürecek ilişkiler ve güven inşa etme misyonuyla hareket ediyoruz” dedi.

Erdal Çelebi'den Bursalı emlakçılara günlük kiralık ev uyarısı!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, günübirlik kiralanan evlerde zorunlu olan kimlik bildirimi sistemine geçiş süreci için Bursalı emlakçıları uyardı.

Ali Baki Usta: Nüfus artış hızı sektöre potansiyel sunuyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta "Büyük kentlerdeki nüfus artışı da arzı arttırıyor. Bu durum da sektör için ciddi bir potansiyel sunuyor" dedi.

AGT usta eğitimleri ile sektöründe çıtayı yükseltiyor!

Kapıdan parkeye, ahşabın olduğu her iç mekanda ürün yelpazesiyle çözümler sunabilen AGT, usta eğitimleri ile de sektörüne değer katmaya ve çıtayı yükseltmeye devam ediyor. AGT, 2017’de de çalışmalarına gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı eğitimleri ile devam etmeyi planlıyor.

Erdal Usta Haberi

Erdal Usta

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenyurt Güzelyurt Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak Gökdemir Plaza NO:19 Kat:3 İşyeri NO:2 adresinde faaliyete geçirildi. 5 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ali Osman Ayvaz ve Erdal Usta ortaklığıyla...