19 / 04 / 2024

Eren Tutan

Eren Tutan

Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Tutan ve Emre Tutan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sancaktepe, Abdurrahman Güleryüz Caddesi'nde kuruldu.

Deren Talu'ya mimar babası Eren Talu'dan uyarı!

Güzelliği, fiziği ve iInstagram paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi. Ünlü mimar, kızı Deren'den okuluna devam etmesini istedi.

Eren Kağıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Eren Kağıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Eren Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Sağlam ve Musa Sağlam ortaklığında kuruldu. 

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda Sher Mohammad Ahmedi ve Halil Eren ortaklığında kuruldu. 

Hepsi grubundan Eren Bakıcı köye yerleşti!

Bir dönemin yıldızları Hepsi grubunun Eren'i Eren Bakıcı, İstanbul'dan kaçak ünlüler kervanına katıldı. Bursa'nın bir köyünde yaşayan şarkıcı, huzurlu yaşamına devam ettiğini söylüyor. 

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni evi teslim edildi!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında, PKK'lı teröristleri ihbar eden ve şehit olan Eren Bülbül'ün ailesi için yaptırılan ev Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından teslim edildi..

Eren Modern İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Modern İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Baysallı ve Laçin Baysallı ortaklığında kuruldu. 

Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Batuhan Eren tarafından Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

İmre Özbek Eren "Mahalle" ruhunu arıyor!

Mahalle kavramının dününü, bugününü ve yarınını inceleyen İmre Özbek Eren "Mahalle: Yeni Bir Paradigma Mümkün Mü?" adlı eseri raflarda yerini aldı.

Trabzonlu işadamı Şehit Eren Bülbül'ün ailesine ev aldı!

11 Ağustos'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine Trabzonlu bir işadamı ev aldı...

Eren Holding 6 ülkede üretim tesisi kuracak!

Eren Holding, 25 yıla yakın bir süre tek tesisle üretim yaptığı çimentoda, yatırım atağına geçti. Eren Holding iki yıl içinde altı ülkede birden üretim tesisi kuracak.

Ahmet Eren İnşaat sektörde öne çıkıyor!

Adana faaliyet gösteren Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Eren Tutan Haberi

Eren Tutan

Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Tutan ve Emre Tutan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sancaktepe, Abdurrahman Güleryüz Caddesi'nde kuruldu.


Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurdun turistik bölgelerinde turizme elverişli tesisler kurmak, otel, plaj, eğlence yerleri ve mümasili yerler inşa etmek ve bu yerleri satmak veya işletmek veya bu şekilde tesis olunmuş yerleri satın almak, onarmak, işletmeye açmak ve yeniden satmak, kiralamak veya işlettirmek, b. Turistik olan bölgelerde turistik eşya satmak, bu kabil eşyanın satımına elverişli mağazalar kurmak, işletmek, bu maksatla kurulmuş mağazaları satın almak, onarmak, işletmeye açmak veya satmak,  c. Turistik eşyayı satın almak, yurt içinde satmak veya yurt dışına ihraç etmek,  d. Yurt içinde ve dışında...