25 / 04 / 2024

Erensan Yönetım Kurulu

Erensan Yönetım Kurulu

Isıtma sektörünün önde gelen markalarından olan Erensan, yönetım kurulu üyeleri ile birlikte ICCI 2013 Fuarı'na katılacak.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının çalışma esasları yeniden düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı, kamu kurum ve kuruluşları tarafından ihale edilerek sözleşmeye bağlanan yapım işlerine ilişkin sözleşmelerin uygulanmasında ortaya çıkan anlaşmazlıkları ilgili idarenin talebine istinaden inceleyip karara bağlayacak.

Aspendos Arena için 'yıkım' kararı çıktı!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 2008 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu yakınında inşa edilen 5 bin kişilik Aspendos Arena’nın yıkımı kararı verdi. Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan karara tepki gösterdi.

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 3 yeni proje!

İzmir'de gayrimenkul sektörünün son yıllarda hareketlendiğini dile getiren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Karşıyaka'dan başlayıp Menemen'e uzanan hatta 2 bin 500 konutluk 5 önemli proje inşa ettik.3 projede bin konut daha planlıyoruz" dedi.

Fatih'teki 8 metruk bina için yıkım çalışmaları başladı!

Fatih Belediye Başkanı Demir: "Başlangıçta 8 metruk binayla ilgili Anıtlar Kurulu tarafından yıkım onayı verilmesinin ardından belediye olarak yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan tarihi öneme sahip binalar aslına uygun olarak tekrar yapılacak" dedi.

Aliağa'da sit alanındaki evler için yıkım kararı ertelendi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Çaltılıdere mahallesinde, sit alanı üzerinde kurulu olduğundan dolayı yazlık evler için alınan yıkım kararı bir ay ertelendi.

Kentsel dönüşümde yıkım maliyeti 5 milyar TL!

Yıkım Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut, kentsel dönüşümde toplam 80-100 bin arasında binanın yıkılıp dönüştürüldüğünü belirterek,"Yıkım bütçesi 5 milyar lira seviyesinde." dedi.

Kentsel dönüşümün yıkım maliyeti 5 milyar lira!

Yıkım Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut: "2012'den itibaren kentsel dönüşümde toplam 80-100 bin arasında bina yıkılıp dönüştürüldü. Bu binaların ürettiği enkaz miktarı 50 milyon metreküp. 100 bin binanın yıkım bütçesi 5 milyar lira seviyesinde" dedi.

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e yeni proje!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, ''Seyrek'te 300 konut, Menemen'de 391 konut, Villakentte 140 konut ve önümüzdeki yılbaşında Bornova'da 200 konuttan oluşan yeni projeyi hayata geçireceğiz'' dedi.

Ankara’daki tarihi yapıların yıkımı protesto edildi!

Ankara’daki tarihi yapıların yıkımı 240 akademisyen tarafından protesto edildi. Meslek kuruluşlarının yöneticileri, eğitim kurumlarındaki akademisyenler ve araştırmacılar ortak imza ile açıklama da yaptı.

Mimarlar Odası'ndan İzmir'e tramvay ve kıyı tasarım eleştirisi!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Alpaslan ve yönetim kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yapımı devam eden Konak ve Karşıyaka tramvayları ve Kıyı Tasarımı projelerini eleştirdi.

Erensan Yönetım Kurulu Haberi

Erensan Yönetım Kurulu

 Isıtma sektörünün öncü ve köklü markası Erensan Yönetım Kurulu Üyesi Sayın Ayhan Eren ve Erensan Satış ve Pazarlama Müdürü Sayın Veysel Kahraman ICCI 2013 Fuarı kapsamında basın mensuplarıyla...