26 / 04 / 2024

Erhan Kılıç kimdir

Erhan Kılıç kimdir

Kentsel dönüşüm, imar ve çevre projelerinde önceliğin yeşil alan varlığını arttırmak olduğunu dile getiren CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, “Buca’yı eskisi gibi üzüm kokan, nefes alan bir kent haline getireceğiz” dedi.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Erhan Kılıç kimdir Haberi

Erhan Kılıç kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, Buca Müteahhit İş Adamları Derneği (BUMİDER) ile bir araya geldi.

ORTAK AKIL ÇAĞRISI

Buca Gölet’te düzenlenen kahvaltıda önemli açıklamalarda bulunan BUMİDER Başkanı Ferhat Özmen, Erhan Kılıç’a ortak akıl çağrısı yaptı. Özmen, “Bucamızı daha iyi hale getirebilmek için Buca Belediyesi’yle ortak akıl içerisinde olmak istiyoruz. Buca’da 900 tane müteahhit iş yapmaktadır. Bu kadar iyi bir gücü doğru planlayarak doğru bir şekilde kullanırsak güzel bir Buca’yı inşa edebiliriz” dedi.

UYGULANABİLİR İMAR PLANLARI OLUŞTURACAĞIZ

Müteahhitlerin ortak akıl talebi istediklerini söyleyen Erhan Kılıç, imar planlarının yeniden düzenlenmesinde ortak akılla çalışmaların yürüteceğini söyledi. Kılıç, ”Siz Buca’yı imar edenlersiniz. Buca’yı depremden koruyup kaliteli yapılar yapanlarsınız. Göreve geldiğimiz zaman şu an belediyemizin çalışma içinde olduğu imar planlarını alacağız. İmar planlarımızın içini...