18 / 04 / 2024

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, "İhtiyaca yönelik gayrimenkul geliştirmeye odaklandık, insanlar amortisman süresi kısa yatırımlar istiyorlar. " dedi.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerin konaklama ihtiyaç haritası 7 Ağustos’ta açıklanıyor!

Öğrencilerin konaklama konusundaki ihtiyaç haritası 7 Ağustos’ta Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Jülide Erdoğan tarafından açıklanacak...

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün Şişli'de yeni bir şirket kurdu.

Rıza Hüseyin Erkanlı'dan yeni şirket!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Erkanlı Grup 450 milyon TL'lik yatırıma hazırlanıyor!

Erkanlı Grup Başkanı Rıza Erkanlı 4 yeni yatırıma hazırlandıklarını söyledi. Erkanlı, 4 yatırımın toplamda 450 milyon TL’yi bulacağını, 5 yıl içinde toplam 10 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti...

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı Haberi

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı

Erkanlı Grup, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Sakarya'da 'Univa Student Residence' adıyla tapulu olarak satılacak öğrenci evi projesini geliştirdi. İhtiyaca yönelik gayrimenkul projelerine odaklanan grup, öğrenci evleri zincirinin ardından sektörde ses getirecek projeler geliştirmeyi hedefliyor. 


Gayrimenkul sektöründe birbiri ardına konut ve ofis projelerinin geliştirilmesi rekabeti artırıyor. Yükselen fiyatlarla birlikte 17 yıla kadar uzayan amortisman süreleri konut yatırımlarının cazibesini azaltıyor. Bu da inşaatçıların alternatif alanlara yatırım yapmalarına yol açıyor. 


Erkanlı Grup, geçtiğimiz ay Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla geliştirdiği öğrenci evi projesini tanıttı. Sektörde bir ilk olan proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Univa Öğrenci Evleri projesini diğerlerinden ayıran özellik, tapulu olarak satılması ve sekiz yıl gibi kısa dönemli amortisman...