26 / 04 / 2024

Ernst Young Türkiye

Ernst Young Türkiye

Ernst Young Türkiye tarafından Türkiye kökenli inşaat şirketlerinde çalışanlarla yapılan araştırma çarpıcı sonuçları ortaya koyuyor. Usulsüzlüğün şirket kültürü haline geldiği firmalarda gelir kaybı daha büyük oluyor

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Kredi notunun düşmesi yabancı yatırımcı ilgisini azaltmaz!

Ernst & Young Türkiye Başkanlığı’na getirilen Metin Canoğulları, derecelendirme kuruluşlarının kredi notunu düşürmesinin Türkiye’ye yabancı yatırımcı ilgisini azaltmayacağını söyledi.

Koreli firmaların Türkiye'ye yönelik yatırımları arttı!

Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cha Young Cheol, son dönemlerde Koreli firmaların Türkiye'ye yönelik yatırımlarında artış olduğunu, iş yapma süreçlerinin daha da iyileşme göstermesi halinde bunun daha da artacağını söyledi.

Steven Young, Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı oldu!

Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi oldu. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanlığına ise, 1 Ocak 2015 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young getirildi.

Müşfik Cantekinler: Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi azaldı!

Ernst&Young Türkiye Kurumsal Finansman Bölüm Başkanı Müşfik Cantekinler, Türkiye’nin daha önce ilgi çeken büyüme hikâyesinin etkisini kaybettiğini söyledi. Cantekinler yabancı yatırımcıların ilgisindeki azalırken, Türk şirketlerin canlı olduğunu belirtti.

Bosch, Türkiye'ye 135 milyon avroluk yatırım yapacak!

Bosch Türkiye Temsilcisi Young, son üç yılda AR-GE'ye 66 milyon avro harcadıklannı belirterek, "2014'te, yaptığımız 2 milyar avroluk yatırımın üzerine 135 milyon avro daha ekliyoruz" dedi.

Bosch Türkiye, ihracatta yüzde 11 artış hedefliyor!

Geçen yıl ihracat rakamını 1,1 milyara yükselten Bosch Türkiye, bu yıl ihracatta yüzde 11 artış öngörüyor. Bosch Türkiye CEO'su Steven Young, bu yıl 135 milyon euro seviyesinde yeni yatırım planladıklarını söyledi

Creative Business Cup ilk kez Türkiye’de düzenleniyor!

Türkiye’ nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması JCI Kadıköy Şubesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor...

Yabancı yatırımcıların en çok güvendiği 2. ülke Türkiye!

Ernst and Young'un araştırmasına göre Dünya'da yabancı yatırımcıların en çok güvendiği gelişmekte olan ekonomiler arasında 2. sırada Türkiye yer alıyor..

İnşaat şirketleri gelirinin yüzde 5’ini usulsüzlükle kaybediyor!

Ernst Young Türkiye tarafından Türkiye kökenli inşaat şirketlerinde çalışanlarla yapılan araştırma çarpıcı sonuçları ortaya koyuyor. Usulsüzlüğün şirket kültürü haline geldiği firmalarda gelir kaybı daha büyük oluyor

Türkiye Avrupa'da en cazip ikinci gayrimenkul pazarı seçildi!

Ernst Young Avrupa Gayrimenkul Yatırımları Beklenti Göstergeleri araştırması sonuçlarına göre, Türkiye gayrimenkul piyasası, Avrupa'da en cazip ikinci pazar oldu

Ernst Young Türkiye Haberi

Ernst Young Türkiye


Ernst Young Türkiye tarafından Türkiye kökenli inşaat şirketlerinde çalışanlarla yapılan araştırma çarpıcı sonuçları ortaya koyuyor. Geçmişten günümüze yaşanan tecrübe ve duyumların bir yansıması olarak usulsüzlük, kamuoyu tarafından neredeyse doğal karşılanıyor. Usulsüzlüğün şirket kültürü haline geldiği firmalarda gelir kaybı daha büyük oluyor.


Ernst & Young Türkiye Usulsüzlük ve İnceleme Bölümü Müdürü Oytun Önder, usulsüzlükle mücadele etmek için ortak bir dil oluşturmanın önemine dikkat çekiyor.


Dünyanın önde gelen finans ve danışmanlık firması Ernst & Young’ın Türkiye Usulsüzlük İncelemesi ve Uyuşmazlık Danışmanlığı bölümü tarafından yapılan ve Türkiye merkezli inşaat firmalarının usulsüzlük konusuna yaklaşımını inceleyen araştırma, çalışanların firmaları adına usulsüzlük yapmasının kimi zaman gerekli bulunduğunu ortaya koyuyor. Firma adına usulsüzlük yapmanın kabul edilebilir olduğu bir şirket kültüründe, iç işleyişte de usulsüzlükle daha sık karşılaşılıyor.


Ernst &...